Autor: Informer.rs

25.01.2020.

14:25

Foto:

Sport

SANJA GOL ZVEZDI! Matić: Svi znaju koliko sam navijač Partizana, ne plašim se konkurencije!

- Svako ko me poznaje i ko mi je blizak zna koliki sam navijač Partizana. Bio sam 2012. na probi, sačekala me je tada ljudska gromada Saša Ilić... Tada nisam uspeo, ali želja mi se ostvarila. Nikad nije kasno. Smatram da sam u najboljim godinama, najboljoj formi i mislim da je ovo najbolji potez za mene - rekao je Matić.

On je otkrio kako se snalazi u kaznenom prostoru.

Krasi me snažaljivost u 16 metara. Kada se nađem u šansi prosto ne grešim. Normalno, dešava se da se promaši, ali dosta sam agilan i brzo reagujem u tim nekim situacija i mislim da je to moja najjača vrlina.

PARTIZAN RADI NA POJAČANJIMA! Vitas mora da prođe testove, još jedan napadač pred potpisom!

Njemu će konkurencija u napadu biti Umar Sadik.

- Trebalo mu je neko vreme da se privikne... U početku su ga svi osuđivali što nije davao golove, ali nije to lako koliko možda izgleda gledaocima. Pogledajte sada, od Sadika koga su svi maltene otpisivali, sada ga dižu u nebesa. Pokazao je svoj kvalitet. Drago mi je što ću sarađivati sa njim. Ja se ne bojim konkurencije, doći će mojih pet minuta i dokazaću da sam opravdano u Partizanu.

(FOTO) NE ZABORAVLJAJU ISPALU! Voždovac opasno isprozivao novo pojačanje Partizana!

Matić sanja gol u derbiju.

Jedva čekam trenutak da osetim čar derbija, da i moje ime uđe u spise Partizana, kao strelca pobedonosnog gola protiv Crvene zvezde... Ja nikad ništa ne obećavam, samo kažem da mi je to želja i da ću dati 300 odsto sebe da tako i bude - jasan je Matić.

Bonus video:

Tagovi: