29.01.2020.

22:55

Foto:

Sport

(VIDEO) MI SMO FAVORITI PROTIV ZVEZDE! Jaramaz nakon pobede protiv Turaka poslao poruku crveno-belima!

Košarkaš crno-belih smatra da je Partizan prebrodio teži deo u TOP 16 fazi Evrokupa te da je pred njegovom ekipom lakši deo posla kako bi se domogli TOP 8.

(VIDEO) PARTIZAN TURCIMA NAPLATIO SA KAMATOM! Crno-beli se revanširali Darušafaki i došli na korak do TOP 8!

- Velika pobeda i veliki iskorak za plasman u sledeću fazu Evrokupa. Sada ide lakši deo što se tiče TOP 16, ono teže smo prebrodili. Naravno, nećemo u mečeve sa Virtusom i Trentom ulaziti opušteno, ali je bitno da smo ovo prošli - rekao je Jaramaz.

Naredni meč Partizan igra protiv Crvene zvezde u derbiju 18. kola ABA lige ovog ponedeljka. Jarama je optimista i smatra da su crno-beli favoriti u tom duelu.

Informer

- Spremni smo, fizički, a taktički moramo da sve postavimo kako treba i mislim da ćemo moći da dobro iznesemo taj izazov. Mislim da smo mi favoriti, plasman na tabeli to govori. Nije bitno to što je Zvezda domaćin - rekao je Jaramaz i zahvalio se navijačima na velikoj podršci.

Njegov saigrač Nemanja Gordić izneo je svoje utiske nakon pobede.

- Teška utakmica, znali smo šta nas čeka. Odbrana je bila ključna, znali smo da i oni igraju dobro defanzivno. Mi smo odigrali fenomenalno u tom parametru. Imali smo male padove u igri, ali smo uspeli da se brzo vratimo i dođemo do željenog rezultata - kaže Gordić.

Što se tiče derbija sa Crvenom zvezdom, Gordić je bio kratak...

- Svesni smo da nas čeka težak meč, ali prvo da odmorimo od večerašnje utakmice - dodao je reprezentativac Bosne i Hercegovine.

Bonus video:

Tagovi: