08.02.2020.

10:01

Foto:

Sport

SUKOB FUDBALSKE I KOŠARKAŠKE SEKCIJE! Partizanovi voditelji u ratu do istrebljenja!

Iako ni jedan ni drugi nemaju nikakvu zvaničnu funkciju u tim sekcijama, opšte je poznato da je Pantić blizak rukovodstvu fudbalskog kluba, dok je Tegeltija nezvanični predstavnik košarkaškog kluba.

Zaštita ambasade

Pantić je optužio Tegeltiju da je zajedno s predsednikom KK Partizan Ostojom Mijailovićem preoteo klupsku televiziju fudbalskog kluba i popularni "Partizanov vesnik", na šta mu je nekadašnji novinar SOS kanala odgovorio da to nije tačno.


- "BC Partizan TV" nema nikakve veze s ukidanjem "Partizanovog vesnika". Za to su odgovorni nadležni u FK Partizan. Svojevremeno sam bio i glavni urednik na SOS televiziji, koja je dotičnog (Pantića, prim. aut.) lansirala iz anonimnosti. Za razliku od njega, decenijama sam trpeo pritiske i pretnje jer nisam imao zaštitu i sponzorstva američke ambasade - poručio je Tegeltija Pantiću.

Nedugo zatim usledio je žestok odgovor Željka Pantića, koji je podsetio na scene kada se Tegeltija u "Pioniru" skidao do pojasa u znak solidarnosti zbog suspenzije nekadašnjeg trenera Duška Vujoševića, koji je kažnjavan zbog skidanja sakoa.

- Pozivam vlasnike obnaženog kućnog ljubimca da istog što pre vakcinišu zbog besnila, koje postaje zabrinjavajuće. Ja razumem sve: I da ne sme da kaže gde prima platu i koliko plata prima, i da ne zna šta da radi sa otetom TV Partizan, koju niko ne gleda... Ali da objavi kako je do sada sprečavao navijače da ne nasrnu na mene, a sada ih, eto, teška srca valjda neće više sprečavati. To deluje kao otvorena pretnja - napisao je Pantić na Instagramu.

Informer

Sukob između dve najpopularnije sekcije JSD Partizan ne datira od juče, već još od podele u Upravnom odboru fudbalskog kluba Partizan i čuvenih sednica Skupštine tokom 2016. godine. Tada je sadašnji prvi čovek KK Ostoja Mijailović bio uz Nenada Bjekovića, koji je bio protivkandidat sadašnjem predsedniku Miloradu Vučeliću.

Debelo plaćen

Predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović kaže za Informer da ga napadi od strane fudbalskog kluba ne čude.

- Na meti FK Partizan sam od 2015. godine i to nije nepoznata tema. Njihov novinar često me pominje u emisijama, i to u kontekstu koji nije ljudski. Taj novinar, čije ime ne želim da pominjem, debelo je plaćen i ima svoje interese za to što radi. Što se Tegeltije tiče, njega ne treba posebno braniti, 30 godina radi svoj posao profesionalno i on je u ovom slučaju napadnut - poručuje Mijailović.
Predsednik JSD i FK Partizan Milorad Vučelić nije želeo da priča na ovu temu.

Mijailović: Neka se ugledaju na mene

Mijailović: Neka se ugledaju na mene

Predsednik crno-belih košarkaša Ostoja Mijailović prokomentarisao je i čaršijske priče da ima želju da u budućnosti preuzme vođenje fudbalskog kluba Partizan.- Neka oni rade kvalitetno svoj posao u FK i imaće podršku kao ja što imam. Onda neće biti u strahu da će ih neko zameniti. Način rada nam nije isti, ja ne živim od KK Partizan, već sam sponzor kluba čiji sam predsednik. Imaju dobar primer na koga mogu da se ugledaju. Oni rade svoj posao, ja ću svoj, a tako će i da ostane - zaključuje Mijailović.

Tagovi: