Autor: Informer.rs

15.02.2020.

23:35

Foto:

Sport

IZGUBILI SMO GPS U ODBRANI, ALI SMO SE ADAPTIRALI! Trinkijeri otkrio presudan detalj pobede nad FMP-om!

Italijan je kao glavni razlog pobede istakao to što su igrači uradili sve po dogovoru u drugom poluvremenu.

SJAJNA VEST ZA "GROBARE"! Partizan dobio ogromno pojačanje za odlučujuće borbe za trofeje

- Imali smo najteži posao do sada. Juče Borac, a 24 sata odmah FMP, a sutra igramo derbi. Danas je bila muška, nervozna, tvrda i utakmica puna tenzije. Želeo bih da čestitam svom timu i igračima, jer su igrali drugo poluvreme kako smo se dogovorili. Najvažnija stvar u svakoj situaciji je da se adaptiraš na to što se dešava. Malo smo "poludeli", izgbuili smo GPS u odbrani i napadu, ali drugih 20 minuta smo se adaptirali, a adaptacija znači da su igrači koji su igrali na jednoj igrali na drugoj poziciji. FMP je bio super protivnik, namučili smo se, sada moramo da nađemo energiju da igramo derbi - rekao je Trinkijeri.

Informer

Za meč u finalu protiv Crvene zvezde Trinkijeri nije imao poseban komentar osim toga da će biti teško i jednoj i drugoj ekipi.

- Voleo bih da mi možemo da u ovo finale uđemo u najboljoj situaciji, ali nema Gordića, Redinga, poslednje nedelje su bile neke teške utakmice. Ja sam zadovoljan kako smo sve to uspeli da izguramo. Nema favorita, teška će biti utakmica i za njih i za nas. Ovo je Kup koji branimo sa velikom željom, a biće tu još puno situacija da se gleda dobra košarka - zaključio je Italijan.

Tagovi: