04.03.2020.

23:25

Foto:

Sport

(VIDEO) KAO NA IGRICI - MISIJA ZAVRŠENA! SAD SLEDI TEŽI NIVO! Trinkijeri u svom "fazonu" nakon pobede nad Trentom!

 

Italijan je ponovo bio u svom "fazonu" pa je pobedu Partizana i prolaz u TOP 8 uporedio sa igricom.

NAPRAVILI SU OGROMNO S*ANJE! Poruka trenera Partizana POSLE KOJE SE SVI MORAMO ZAPITATI!

- Kao u video igrici – misija završena. Sada idemo na sledeći nivo. Ovo je bila utakmica koju smo morali da dobijemo, a prvo poluvreme smo odigrali slabo, mekano i mlako za nivo košarke koji mi igramo. Kasnili smo na svaku loptu. Čestitam Trentu jer se borio jako uprkos činjenici da nije imao takmičarski motiv večeras i bio je bolji od nas u prvom poluvremenu. Uspeli smo da se trgnemo u nastavku utakmice, da podignemo procente šuta i kontrolišemo igru - poručio je Trinkijeri i nastavio malo o narednom rivalu:

- Posle utakmice sam čestitao mojim igračima, predočio im da igramo protiv Uniksa, da putujemo u Kazanj i da moramo da prihvatimo izazov, Imaju dvojicu bekova koji mogu komotno da igraju Evroligu jer stalno ubacuju po 20 poena. Velika je stvar što smo među osam najboljih timova u Evrokupu. Na kraju dve stvari mi smetaju – 20 izgubljenih lopti i to što je najbolji protivnički šuter pogodio pet od sedam trojki, a to se ne sme. Ali, prvi smo u grupi, imamo prednost domaćeg terena do kraja Evrokupa, što je velika stvar - kaže Italijan.

Informer

Trinkijeri je otkrio da je Rade Zagorac dobio udarac na treningu i nada se da oporavak neće trajati dugo...

Trener gostiju Nikola Brienca poželeo je sreću Partizanu do kraja učešća u Evrokupu. 

- Čestitam Partizanu jer su igrali vrlo dobro, želim im sreću do kraja Evrokupa. Počeli smo da igramo posle mesec dana pauze, nismo u takmičarskom ritmu. Srećan sam što smo se borili, što smo želeli pobedu. Dobra je ovo provera za nastavak sezone. Nismo imali prilike da kontrolišemo skok, što je jako važno. Zato smo imali dobar odnos asistencija i procenta šuta. Partizan je bio bolji generalno i zaslužio pobedu - poručio je Brienca.

Tagovi: