Autor: Informer.rs

06.04.2020.

21:45

Foto:

Sport

I DALJE SU ŠOKU! Od Antića se oprostili Milošević i Vazura: Bio je profesionalac i čovek!

Generalni direktor FK Partizan i trener crno-belih Savo Milošević i dalje su šoku posle saznanja da je Radomir Antić preminuo.

U HUMSKOJ TUGUJU ZA ANTIĆEM! Nenadoknadiv gubitak za Partizan, loše vesti se samo smenjuju!


- Ako bih morao jednom rečenicom da okarakterišem Radomira Antića, rekao bih da je bio čovek koji okuplja. Svi smo bili mnogo vezani za njega, posebno mi koji smo igrali u Španiji. Svaki odlazak u Madrid značio je da će Radomir da nas okupi na ručku, večeri. Mnogo je ljudi koji su ga voleli i poštovali.  Ja sam dobar prijatelj i sa njegovim sinom Duletom, tako da smo se i porodično družili, znao sam ga iz neke druge priče, a ne samo fudbalske. O njegovom uspehu i pečatu koji je ostavio u fudbalu, suvišno je i pričati. Čovek je vodio Real Madrid, Barselonu i Atletiko Madrid. Prakrično je nemoguće učinio mogućim. Saučešće porodici, a onda i svim ljudima kojima je Radomir značio. Veliki gubitak. Bio je veliki čovek i profesionalac- rekao je Milošević.

Informer

Sa druge strane od Antića se oprostio i generalni direktor FK Partizan, Miloš Vazura

- Malo je reći da sam šokiran i najiskrenije pogođen. Radomir je bio veliki čovek, prijatelj kluba, legenda crno-belih i neko ko je uvek sa ponosom isticao svoju ljubav prema Partizanu. Kad god je bio u Beogradu koristio je priliku da dođe na stadion i pogleda Partizan u nekoj od utakmica.Ovim putem još jednom želim da izjavim saučešće porodici Antić- poručio je Vazura.