Autor: Informer.rs

17.04.2020.

12:32

Foto:

Sport

PROKLETA KORONA ODVOJILA ŠĆEKIĆA OD BEBE! Video sam je dva puta kad se rodila!

Priznaje, teško podnosi odvojenost, posebno zato što je pre samo mesec dana dobio i treće dete.

- Iskreno, više brinem za njih, kako su i šta rade, nego što sam zabrinut za bilo šta drugo. Imam troje predivne dece, ćerku Helenu, sina Konstantina i pre mesec dana nam se rodila još jedna ćerkica Teona, kada je sav ovaj haos praktično i počeo. Video sam je samo dva puta, odmah pošto se supruga porodila i od tada smo razdvojeni. Nije lako, ali izdržaćemo, samo da se sve ovo smiri, da prođe bez posledica za ljudski rod - kaže Šćekić za klupski sajt.

Nema mu ni druge. Živor profesionalca ume da bude surov ponekad.

- Imao sam vremena da pođem u Crnu goru, ali sam poslušao savet ljudi u klubu i ostao ovde u Beogradu. Ostali su svi fudbaleri Partizana, ne samo ja, jer je to naša obaveza. Zato se nisam dvoumio nimalo, profesionalac sa, fudbal je moj izbor i moj život. Kada sve ovo prođe, nadam se uskoro, bićemo opet zajedno i radujemo se tome neizmerno.

Dok to čeka trenira kod kuće, mada je svima jasno da to nije isto kao i treninzi sa timom. Delom i zbog toga niko ne zna ni kada će se lopta ponovo zakotrljati, mada se za Srbiju pretpostavlja da će to biti početkom juna. A kako će sve izgledati, ko to zna?

- Biće teško klubovima da se vrate normalnom funkcionisanju. U jednu ruku možda bude i bolje, jer kako sam načuo možda neće biti letnje pauze i bićemo u takmičarskom ritmu. A u drugu ruku sigurno će kasnije doći do zamora igrača i može biti jako loše, jer zbog velikog broja utakmica nije moguće izdržati taj tempo.

Bonus video