Autor: Informer.rs

22.04.2020.

14:23

Foto:

Sport

NAJLUĐA GLAVA KOJA JE KROČILA U HUMSKU! Urnebesne anegdote Tariba Vesta: Kako je ponizio Mateusa pred svima, pa otišao u Milano zbog "palmica"!

Taribo Vest je igrao dobro u Partizanu, a njegov boravak u Humskoj prepleten je anegdotama. Bivši čuvar mreže crno-belih Đorđe Pantić otkrio je neke od njih.

- U nekoliko navrata je iznervirao Mateusa, a nasmejao sve nas do suza. Sećam se da je ekipa na treningu radila kratke sprinteve i jedan od čunjeva se pomerio. Lotar se sagnuo da namesti čunj, u tom trenutku je protrčao Taribo i gurnuo mu srednji prst u zadnjicu, što naš narod kaže “prstenac”. Nemac je skočio kao oparen, okrenuo se, a u međuvremenu je, ni kriv ni dužan, naleteo Branko Savić, koji je ostao ukopan, u neprijatnoj situaciji. Danima smo to posle prepričavali.. - ispičao je Pantić za "Telegraf".

To nije sve, Vest je napustio pripreme Partizana iz neverovatnog razloga.

- Ostavio je pismo na volanu autobusa. Poručio treneru da se izvinjava što je morao da ode da popravi frizuru u Milanu. Nosio je te njegove kikice u različitim bojama, to su zapravo bili umeci i dešavalo se da mu odjednom neka otpadne sa glave. Onda ode da “popravi” to, pa ga malo nema i tako u krug - zaključio je Pantić.

Bonus video: