Autor: Informer.rs

30.05.2020.

09:49

Foto:

Sport

(17.30, ARENA 1) CRNO-BELI NASTAVLJAJU SUPERLIGU SRBIJE! Partizan sprema osvetu Lučanima!

Crno-beli su ostali bez šanse da se bore za titulu šampiona, pa će im do kraja sezone glavni cilj biti da zadrže drugo mesto na tabeli.

Prvu od preostale četiri utakmice u Superligi ekipa iz Humske igraće protiv Lučanaca, koji su u prvom delu sezone slavili sa 1:0. Štoper Partizana Strahinja Pavlović kaže da će upravo to biti dodatni motiv njegovom timu da trijumfuje.

BEZ FUDBALA U SRBIJI JOŠ MESEC DANA! Savo Milošević pravo u metu!

CRNO-BELI TESTIRANI PRED NASTAVAK SUPERLIGE! Nema korone u Humskoj!



- Ova pauza nas je značajno poremetila, ali radili smo dobro ove tri nedelje otkako smo se vratili treninzima. Verujem da će sve biti kako treba i da ćemo igrati onako kako smo igrali u prvom delu sezone. Imamo motiv da pobedimo Mladost, jer smo na njihovom terenu u prvom delu sezone izgubili 1:0. Sigurno ćemo imati motiv za narednu utakmicu - poručuje Pavlović za naš list.

Fudbaleri, stručni štab i čelnici Partizana u petak su dobili nalaze testiranja na koronavirus i, kako je očekivano, u klubu nema zaraženih kovidom-19. Crno-beli su se već jednom testirali na koronu pre nego što su počeli da treniraju, a i tada su svi nalazi bili negativni.

Bonus video