Autor: Informer.rs

10.06.2020.

22:40

Foto:

Sport

SAVO POSLE POBEDE U DERBIJU: Ovo nije bilo isto kao na Marakani!

Strateg crno-belih Savo Milošević bio je vidno zadovoljan polse pobede, ali naglašava da trofej još nije osvojen.

(VIDEO) STOJKOVIĆ POGUBIO ŽIVCE! Izlazio sa terena i PRETIO: Zapamtićeš me DOBRO....!

- Dosta kvalitetno smo odigrali i zasluženo pobedili. Ova ekipa najbolje odigra kada je najteže. Kad je teško, najbolje reaguju momci. Startnih 11 i izmene za svaku pohvalu momci. Derbi je bio sa tenzijom i velikom agresijom sa obe strane. Po šansama smo zaslužili da prodjemo dalje. Čestitam mojim momcima, čestitqm Zvezdi na korektnosti. Neoliko puta je bilo na granici, ali gledali smo i oni i mi da ne predjemo tu granicu- rekao je Savo.

Informer

Starsportphoto

Protivnik u borbi za trofej biće Vojdina iz Novog Sada.

- Vojvodina je treći veliki klub u Srbiji, ja ih mnogo poštujem, ali verujem da možemo do pobede i trofeja - naglasio ej Milošević.


Hvala navijačima na fenomenalnoj podršci, shvatili su važnost utakmice i svojski se potrudili da pomognu ekipi. Moji momci su im to vratili. Imali smo problem što smo ostali bez zamena u drugom poluvremenu. Ostojić je imao problem koji minut posle ulaska Nemanje Stevanovića. Da nije mogao da nastavi, ostali bismo sa desetoricom. Sa druge strane, imao sam u glavi da je Stevanović specijalista za penale.

Informer

- Ne znam gde će se igrati finale i rekao sam da mi je svejesno ko bi mi bio protinik. Mi znamo jedno - ako igramo kao večeras, imamo šanse peotiv svih u zemlji i dosta njih u Evropi. 
Imamo još tei utakmice i moramo da ih osigramo najbolje što možemo. Tražiću fokus svojim momcima da odigramo to što bolje.

Hteli smo da igramo na Sadika, jer smo znali da njihovi štoperi ne mogu da ga čuvaju. Ne volim da izdvajam pojedince, ali sadik nam je dosta odradio. Stanković mi je čestitao. Rekao sam mu da digne glavu gore, posao je sastavljen od poraza i pobeda. Objektivno, kraće je tu, u nekim stvarima je Zvezda iza nas. Rekao sam mu - glavu gore, biće ovog još i za njega i za mene. Nisam imao strah, dobro mi je izgledao tim na terenu. Nije alučajno što je ovo četvrti derbi bez primljenog gola, to nešto govori, protiv najvećeg rivala. Ovacije neka budu za momke, oni su sve uradili, ne bih o sebi peičao- ističe Milošević.