Autor: Informer.rs

19.06.2020.

21:00

Foto:

Sport

(VIDEO) SUMNJIV PENAL ODLUČIO DERBI U NOVOM SADU! Vojvodina pobedom nad Partizanom putuje u Niš na finale Kupa Srbije!

Detalj koji je odlučio ovaj meč desio se u 13. minutu duela kada je Marković skrivio sumnjiv penal, a iskusni Čović sa bele tačke postigao ispostaviće se i jedini gol na ovom meču. Pokušavao je Partizan da dođe do remija danas, međutim, odbrana Vojvodine zatvorila je sve prilaze svom golu i sa pobedom putuju u Niš gde će se u sredu boriti sa crno-belima za trofej Kupa Srbije.

NAPADAČ PARTIZANA PRED ODLASKOM! Francuzi vode Sadika?

Vojvodina - Partizan 1:0

(Čović (penal) 13)

Stadion: Karađorđe   Sudija: Miloš Đorđić

Vojvodina: Simić, Andrić, Bralić, Saničanin, Đorđević, Stojković, Bojić (Gemović 83), Drinčić, Čović (Zukić 46), Vukadinović (Nešković 90), Mrkaić.

Partizan: Popović, Vujačić, Vitas,, Brežančić, Smiljanić, L. Pavlović (Stanojlović 86),  Zdjelar (Natho 46, Ivanović, L. Marković (Štulić 76), F. Stevanović (Suma 64), Matić.

KRAJ MEČA!

91. minut - Slobodan udarac za crno-bele koji je Natho umalo pretvorio u gol!

90. minut - Sudija Miloš Đorđić je produžio utakmicu za tri minuta.

88. minut - Debitant u crno-belom dresu Stanojlović je odmah po ulasku u igru umesto Pavlovića oprobao svoj šut. Lopta je otišla preko gola.

86. minut - Sam finiš meča u Novom Sadu. Vojvodina pred pobedom!

74. minut - Pritisak Partizana!

67. minut - Mogao je Partizan vrlo lako do 1:1, ali ostaje pitanje kako je Vitas sa pet metara glavom, sam pred golom Simića nakon ubacivanja Natha, uspeo da loptu pošalje prema levoj aut liniji...

64. minut - Stevanović napušta igru, a na teren ulazi Suma!

61. minut - Udarac glavom Antića ali bez veće opasnosti po crno-bele. Centrirao je Drinčić sa desne strane.

59. minut - Brz kontranapad Vojvodine prekio Bojića koga je u poslednjem trenutku osujetio Uroš Vitas!

57. minut - Velika šansa za Partizan! Odlično se Matić oslobodio svog čuvara i uposlio Natha koji je loše procenio situaciju i umesto šuta, oldučio da pronađe Markovića. Ostaje 1:0!

54. minut - Slobodan udarac za crno-bele iz izgledne pozicije, međutim, loš udarac Stevanovića. U nastavku akcije lopta se odbila do MArkovića koji je umesto da šutira sa nekih 18 metara, odlučio da centrira ka Matiću ui na taj način upropasti izglednu priliku za 1:1!

48. minut - Veliki broj prekršaja na startu drugog poluvremena. Natho je zamenio Zdjelara! Sa druge strane u igru je ušao Zukić umesto Čovića.

KRAJ PRVOG DELA!

44. minut - Čini se da je arbitar Miloš Đorđić izgubio kompas na ovom meču. Start Brezančića u kaznenom prostoru koji je bio jačeg intenziteta od onog Markovićevog nije okarakterisao jedanaestercom. Na kraju je zbog simuliranja pokazao žuti karton Mrkaiću!

41. minut - Marković posle nekoliko odličnoh driblinga šutira ka golu Vojvodine, ali direktno u Simića!

39. minut - Sam finiš prvog dela, udarac Mrkaića iz daljine ali pored gola Popovića!

33. minut - Pokušao je i Nikola Drinčić iz slobodnog udarca! Bio je zamalo neprecizan. Ostaje 1:0 za Vojvodinu.

31. minut - Sada i Matić pokušava glavom posle kornera, ali Simić ponovo lovi šut igrača Partizana!

30. minut - Kakva bomba Ivanovića sa nekih 20 metara, međutim, Simić vrhovima prstiju odbija loptu u korner!

29. minut - Odlično izveden slobodan udarac od strane Stevanovića iskosa sa leve strane, ali lopta završava zamalo pored stative.

25. minut - Prve čarke na terenu! Saničanin je grubo startovao nad Milanom Smiljanićem, a klupa crno-belh je burno reagovala. Na svu sreću kapiten Partizana brzo se pridigao i nastavio meč.

17. minut - Novi dobar napad Vojvodine, ali je odbrana crno-belih na pravom mestu ispred Bralića!

13. minut - Penal za Vojvodinu... Protestovali su fudbaleri Partizana posle ove odluke sudije Đorđiće, a domaći tim je preko Čovića došao do prednosti! Naime, Marković je u jednom duelu naleteo na napadača Vojvodine i sudario se sa njim, a Đorđić je bez oklevanja pokazao na belu tačku!

9. minut - Nepovezana igra na obe strane i veliki broj grešaka u dodavanju.

4. minut - Velika šansa za Vojvodinu na drugoj strani! Čović je izblokiran na petercu! Ostaje 0:0!

3. minut - Prva uzbudljiva situacija pored golom domaćina, ali Pavlović nije uspeo da na pravi način prmi loptu i šansa za crno-bele je propala. Nedugo zatim Bojan Matić je dobio žuti karton. U međuvremenu i Vujačić je srušen u kaznenom prostoru sa dve ruke, međutim, po mišlljenju Đorđića nema penala!

MEČ JE POČEO!

18.45 - Dobrodošli na lajv prenos poslednjeg 30. kola Superlige Srbije između fudbalera Vojvodine i Partizana na stadionu "Karađorđe". Ova dva kluba će u sredu u Nišu odigrati finale Kupa Srbije, tako da nas očekuje sjajna uvertira pred duel u Kupu!