Autor: Informer.rs

06.07.2020.

07:15

Foto:

Sport

PARTIZAN PRONAŠAO PRVO POJAČANJE! Vezista konačno stiže u Humsku?

Prema našim saznanjima ekipa iz Humske ponovo je obnovila interese za odličnog vezistu koji je odigrao sjajnu sezonu na Banovom Brdu gde je 2016. godine stigao iz Ivanjice.

KAKVA BOMBA U SRPSKOM FUDBALU! Reprezentativac umesto povratka u Humsku ODABRAO ČUKARIČKI!

Crno-beli su u nekoliko navrata opipavali puls Čukaričkog i pokušavali da pronađu zajednički jezik oko transfera rođenog Beograđanina, ali im to (do sada) nije polazilo za rukom. Čini se da je ovog leta pravi trenutak da se saradnja desi.

Informer

Kako bi kapiten Čukaričkog stigao u Humsku, potrebno je da mu se "oslobodi" mesto u timu, a crno-bele će, kako saznajemo, napustiti Aleksandar Šćekić. Pozicija stamenog Crnogorca biće popunjena upravo dolaskom Docića, koji ima ugovor sa Čukom do 2023. godine.

Nekadašnji fudbaler Javora bi tako postao prvo pojačanje Partizana u letnjem prelaznom roku, a vremena za adaptiranje na nove ekipu ima na pretek jer su pripreme crno-belih počele pre dva dana.

Informer

Docić je karijeru započeo u ekipi Resnika, da bi kasnije od Radničkog iz Obrenovca te Srema iz Jakova stigao u superligaški fudbal 2013. godine i to u ekipu Javora, a pomenute 2016. godine usledio je transfer u Čukarički za koji je odigrao čak 118 utakmica i postao kapiten ekipe.

Prethodne sezone, iako igra na poziciji centralnog ili zadnjeg veznog, postigao je sedam pogodaka i na to dodao pet asistecnija.