Autor: Informer.rs

05.08.2020.

18:58 >> 17:52

Foto:

Sport

(VIDEO) BRUKA! Odbrana Partizana je u rangu amaterske družine! Vreme je da se stavi prst na čelo... Novi Pazar savladao crno-bele!

Jednom rečju - SRAMOTA! Tako je Partizan delovao ovog popodneva u Novom Pazaru! Čini se da je domaći tim mogao da postigne i više golova pored intertne odbrane crno-belih, jer štoperski par Ostojić - Vitas, po svemu sudeći nije kadar da ovaj tim nosi do titule šampiona Srbije. I dalje se čeka Maki Banjak, ali četa Save Miloševića je već n startu Superlige Srbije izgubila tri boda... Poveo je Partizan sa 2:1 u finišu duela, ali ni to nije bilo dovoljno da se Pazarci savladaju, pa makar i iščupa remi na teškom gostovanju!

DINAMO PONOVO PRED OGROMNOM ZARADOM! Hrvati prodaju fudbalera za 10.000.000 evra!

Novi Pazar - Partizan 3:2

(Nedeljković 21, Perić 73, Miletić autogol (78) - Suma 59, Asano 71)

Stadion: Gradski (bez prisustva publike)  Sudija: Novak Simović

Novi Pazar: Drobnjak - Sise, Vukajlović, Kurdić, Nedeljković - Delimeđac, Kovačević, Tomić, Kecap - Dragutinović, Hadžibulić.

Partizan: Popović - Miletić, Ostojić, Vitas, Urošević - Zdjelar, Natho - F. Stevanović (Čolić 59), Suma, Asano - Sadik

KRAJ!

90. minut - Još pet minuta nadoknae vremena!

87. minut - Sve manje vremena za crno-bele. Nesportski potez Miletića, ali Simović je taj star desnog beka PArtizana okarakterisao žutim kartonom.

84. minut - Miletić se propisno obrukao iako je imao sjajnu poziciju da ubaci loptu ka Sadiku... Pogodio je defanzivcam Pazara u leđa u dva navrata!

83. minut - Jalovi napadi Partizana...

78. minut - Autogol Miletića za 3:2!

76. minut - Suma izlazi iz igre, na terenu je Ivanović!

73. minut - Partizan olako gubi prednost! Gol Perića za 2:2!

70. minut - Asano postiže gol za 2:1 i preokret Partizana! Sjajna akcija koju je poveo Suma, a rutinski je završio Japanac!

61. minut - Mogao je Novi Pazar do nove prednosti, ali se Tomić ponovo obrukao u završnici! Bio jedan na jedan sa Popovićem!

59. minut - Goool! Suma poravnava na 1:1 nakon sjajne akcije Čolića!

57. minut - Veliki kiks Popovića! Na kaju, Tomić je izašao sam pred gol crno-belih i umesto u mrežu, loptu poslao preko gola!

51. minut - Asano je bio fauliran na samoj ivici kaznenog prostora, ali Simović pušta prednost! U nastavku akcije Čolić je šutirao, ali je nakon intervencije Drobnjaka lopta zamalo završila pored desne stative!

49. minut - Prvi pokušaj u drugom poluvremenu preko Sadika, ali Drobnjak ponovo na pravom mestu!

46. minut- Čolić je zamenio Stevanovića na startu drugog dela.

KRAJ PVOG DELA!

43. minut - Bezidejna igra Partizana nastavila se nakon primljenog gola sredinom prvog dela. Bez pas igre i sredine terena, gde su Ostojić i Vitas sa dugim loptama glavni pokretači napada crno-belih, za sada deuju jalovo...

38. minut - Abdulaj Sise, igrač koji ovoga leta nije potpisao za Partizan iako je odradio pripreme sa crno-belima, za sada odlično zatvara levu stranu po kojoj napada Stevanović!

33. minut - I pored velikog broja šansi, Partizan deluje izuzetno nesigurno u odbrani! Ostojić i Vitas za sada ne ulivaju poverenje...

26. minut - Velika šansa za Partizan, ali Drobnjak ponovo sjajno interveniše! Vitas je šutirao glavom!

21. minut - Penal za Novi Pazar! Nedeljković pogađa za 1:0! Jedanaestrac je skrivio Saša Zdjelar.

19. minut - Velika šansa za Pazarce! Dragutinović je šutirao sa nekih pet metara daleko preko gola, iako je pored sebe imao samog Tomića! Ostaje 0:0!

17. minut - Slobodan udarac za crno-bele na nekih 20 metara od gola Pazaraca! Natho je postavio loptu i maestralno šutirao, a Drobnjak je još jednom pokazao da se radi o sjajnom golmanu! Vrhovima prstiju je skinuo ovaj šut Izraelca!

12. minut - Ponovo Drobnjak spašava svoj tim! Natho je ubacio loptu sa leve strane, a golman Pazaraca je krajnim naporima ukrotio ovu loptu! Sa druge strane domćin je u nekoliko navrata preko kontranapada pokušao da ugrozi crno-beli, ali odbrana Partizana za sada deluje stabilno!

10. minut - Novi udarac ka golu domaćeg tima! Lucidan pokušaj Stevanovića iskosa sa leve strane lako je ukrotio Drobnjak!

8. minut - Nova prilika za crno-bele nakon prodora Asana po desnoj strani! Sadik je zamalo zakasnio na asistenciju Japnaca u srcu peterca Pazaraca!

3. minut - Još jednom je Sadik "izlomio" defanzivce domaćeg tima, ali je njegov udarac završio direktno u rukama Drobnjaka!

2. minut - Sjajan prodor Sadika po levoj strani, međutim, Nigerijac je loše šutirao!

UTAKMICA JE POČELA!

16.30 - Crno-beli su uspeli da u Kruševcu savladaju Napredak sa 3:1 uz dosta problema, pošto je domaći tim krajem prvog dela došao do prednosti! Trener Partizana Savo Milošević odlučio se za isti sastav koji je pre pet dana izveo protiv Napretka!