Autor: Informer.rs

15.08.2020.

20:59 >> 20:55

Foto:

Sport

(VIDEO) ASANO SKRATIO PARTIZANOVE MUKE! Radnik izdržao sat vremena, majstorija Sadika začinila kišnu subotu u Surdulici!

 

Nakon 4:0 protiv Javora u Humskoj, ekipa Save Miloševića ponovo se mučila na novom gostovanju. Čupali su kosu navijači crno-belih gotovo sat vremena, ali je onda na scenu stupio mladi Denis Stojković.

OVO NIJE BILO DOVOLJNO! Milošević nije u potpunosti zadovoljan, otkrio i koga bi on voleo u prvom kolu kvalifikacija!

Uvodnih 15 minuta u potpunosti je pripalo domaćinu koji je mogao do prednosti, ali je pomalo nesigurni Popović skinuo zicer Makariću i sačuvao svoj gol. Kiša koja je počela da pljušti u 25. minutu promenila je tok utakmice koja je postala prilično nezanimljiva do poluvremena.

Informer

Nastavak duela u potpunosti je pripao crno-belima koji su se mučili u realizaciji. Odlični golman Kostić u nekoliko navrata je osujetio prilike Sadika i Sume, a nakon što je Denis Stojković ušao umesto Filipa Stevanovića promenio se tok meča.

Mladi vezista asistirao je Asanu koji je grudima loptu poslao u mrežu u 62. minutu. Domaći nisu uspeli da priprete na pravi način i promene rezultat. Najbolju priliku imali su tek u 89. minutu kada je loša intervencija Popovića mogla da im donese izjednačenje. Ipak, sledeći napad rešio je sve dileme oko pitanja pobednika. Odlični Sadik lobovao je golmana domaćih i postavio konačan rezultat.

Informer

Partizan je uspeo da veže dva trijumfa i najavi ulazak u dobru formu. Naredni meč očekuje ih sledećeg vikenda kada u Humsku stiže Inđija.

RADNIK - PARTIZAN 0:2 (0:0)

Asano u 62. minutu i Sadik u 90. minutu za Partizan

Stadion: Radnika, Sudija: Lazar Lukić

RADNIK: Kostić – Đorđević, Kričak, Stevanović, Stojanović – Jović, Mitošević – Bogdanovski (od 71. Dimitrić), Lukić (od 71. Danoski), Spasić – Makarić. 

PARTIZAN: Popović – Lutovac, Vitas, Banjak, Brežančić – Zdjelar, Šćekić – Stevanović (od 60. D.Stojković), Suma (od 46. Ivanović), Asano – Sadik. 

KRAJ!

90. minut - Još četiri minuta nadoknade.

90. minut - GOOOOOL! SADIK! Odlično je napadač Partizana lobovao golmana Kostića za potvrdu trijumfa!

85. minut - Vitas je šutirao iz obećavajuće pozicije, ali lopta ide preko gola.

76. minut - Velika gužva u šesnaestercu domaćih! Asano je dva puta šutirao, ali je Stojanović blokirao šut oba puta, a nakon toga Sadik šutira i golman skida. Uspeli su Surduličani jedva da se odbrane.

71. minut - Dvostruka promena kod domaćih. Dimitrić menja Bogdanovskog, a Danoski Lukića.

66. minut - Sadik u odličnoj prilici, ali brani Kostić!

62. minut - GOOOOL! ASANO! Centrirao je mladi Stojković koji je gađao Sadika. Lopta je promašila Nigerijca, ali se na pravo mestu našao Japanac i grudima pogodio mrežu.

60. minut - Druga promena u redovima Partizana, Denis Stojković u igri umesto Stevanovića.

59. minut - Velika šansa u kojoj se našao Šćekić, ali odlična odbrana golmana Radnika.

46. minut - Počelo je drugo poluvreme! Promena kod Partizana, Ivanović ulazi umesto Sume.

POLUVREME!

Informer

45. minut - Igraće se još dva minuta nadoknade.

36. minut - Sadik je probao, a Kostić nekako uspeo da odbrani šut napadača crno-belih. Lopta je nezgodno odskočila ispred golmana Radnika.

30. minut - Zbog nevremena u Surdulici kratko smo ostali bez slike na malim ekranima. Sada ponovo pratimo dešavanja sa meča.

25. minut - Nestao je signal prenosa iz Surdulice pa nismo u mogućnosti da izveštavamo o detaljnijim prilikama. Nadamo se da će se slika uskoro vratiti na male ekrane.

14. minut - Veliki kiks Vitasa, lopta je došla do Makarića koji maši zicer. Odlična odbrana Popovića.

6. minut - Nesigurna intervencija golmana Popovića nakon šuta Lukića. Uspeo je nekako da izbaci loptu pre nego što je do nje stigao Makarić.

4. minut - Dobar šut Umara Sadika, ali odlična intevencija Kostića.

19.00 - Utakmica je upravo počela!

18.31 - Pre nego što utakmica počne, pogledaćemo statistiku prethodnih duela ova dva tima. Radnik i Partizan odigrali su 12 mečeva, 10 puta su slavili crno-beli dok je jednom bilo nerešeno, a 2018. je u Surdulici domaćin upisao prvi trijumf protiv Partizana.

18.21 - Milošević izveo je isti sastav na teren kao protiv Javora. Njegov kolega Simo Krunić opredelio se za očekivani sastav.

18.15 - Dobar dan i dobrodošli na blog našeg portala posvećen meču 4. kola LingLong Superlige Srbije između Radnika i Partizana. Uz informer.rs pratite uživo dešanja iz Surdulice.