Autor: Informer.rs

30.08.2020.

20:40 >> 20:38

Foto:

Sport

(VIDEO) KAKVA DRAMA I POBEDA VOJVODINE U DERBIJU! Novosađani gubili do 90. minuta, a onda usledio veliki preokret! Suma i Milošević zaradili isključenje!

Kakva drama u Novom Sadu! Utakmice Vojvodine i Partizana poslednjih godina garantuju nestvarna uzbuđenja. Večeras je na "Karađorđu" bilo baš svega, zaista svega.

(VIDEO) FRKA U NOVOM SADU! MILOŠEVIĆ GAĐAO SUDIJU! Trener Partizana kipteo od besa, pa zaradio isključenje!

Vojvodina je nastavila sa odličnim igrama kada im u goste dođu crno-beli, ovoga puta bilo je možda i najuzbuljivije. Gosti su dva puta vodili, ali su na kraju ostali bez bodova za samo tri minuta.

Informer

Partizan je bolje započeo meč, imao nekoliko prilika preko Asana i Sadika. Domaći su imali najbolju šansu u 6. minutu kada je Gemović iskoristio kiks odbrane gostiju i došao do lopte, krenuo sam na golmana Popovića, pao u kaznenom, a sudija pokazao da je sve čisto.

Crno-beli do vođstva stižu u 40. minutu kada Sadik sjajni udarcem matira Simića i nagoveštava da bi gosti konačno mogli da sruše novosadsku tvrđavu. Međutim, svega pet minuta kasnije veliku glupost pravi Sejdubu Suma koji je nekoliko puta udario Nikolu Drinčića i zaradio direktan crveni karton.

Informer

Kao epilog toga stiže izjednačenje u 51. minutu preko Vukadinovića koji je proturio loptu pored nesigurnog Popovića. Partizan je od tog momenta morao da mnogo više vodi računa o odbrani. Čović je imao zicer 61. minutu. Ostao je sam na 10 metara od gola, ali iako neometan prebacio je ceo gol gostiju. Kazna stiže u 69. minutu kada je nakon centaršuta najviši u skoku Aleksandar Šćekić koji uspeva glavom da lobuje golmana domaćih i donese velikih 2:1.

U 74. minutu ponovo je bilo burno na terenu. Trener Savo Milošević bio je nezadovoljan odlukom sudije Jovanovića da ne dosudi faul nad Sadikom u kontri crno-belih. Gađao je arbitra flašicom za vodu pa je morao ranije da napusti teren.

Informer

Ni tu nije bio kraj drame. Vojvodina je nastavila sa napadima, a pogodak stiže u 90. minutu nakon sjajnog udarca Mladenovića sa nekih 20 metara. Lopta se od stativu odbila u mrežu i ostavila nemoćnog Popovića. 

Iako se očekivalo da je tu kraj, Aranđel Stojković u poslednjem minutu donosi veliki preokret Vojvodini i okončava neverovatnu utakmicu u Novom Sadu.

Dosta će se pričati o ovom meču narednih dana. 

Golove pogledajte u nastavku teksta.

VOJVODINA - PARTIZAN 3:2 (0:1)

Vukadinović u 51. minutu, Mladenović u 90. minutu, Stojković u 93. minutu za Vojvodinu - Sadik u 40. minutu, Šćekić u 69. minutu za Partizan

Stadion: Karađorđe (Novi Sad), Sudija: Srđan Jovanović (Beograd)

VOJVODINA: Simić - Andrić, Bralić, Saničanin, Devetak (od 46. Đorđević) - Topić (od 46. Stojković), Drinčić - Bojić, Čović (od , Vukadinović - Gemović (od 46. Mrkaić).

PARTIZAN: Popović - Miletić, Vitas, Banjak, Urošević - Zdjelar, Šćekić - Asano, Suma, Stevanović (od 69. Lutovac) - Sadik.

KRAJ!

93. minut - GOL! GOL! GOL! Kakva drama! Aranđel Stojković preokreće rezultat!

90. minut - GOOOOOOOL! Mladenović! Kakav gol fudbalera Vojvodine! Sa nekih 20 metara od stativu! Bio je nemoćan Popović!

90. minut - Igraće se još tri minuta!

77. minut - Dve promene u redovima domaćih. Mladenović Bojića, a Zukić u igri umesto Čovića.

74. minut - Isključen je sada i trener Milošević! Naljutio se strateg Partizana što sudija Jovanović nije dosudio faul nad Sadikom, a onda ga gađao flašicom za vodu. "Neću više da ćutim", poručio je Milošević prilikom izlaska sa terena.

69. minut - GOOOOOL! Sjajan udarac Šćekića koji lobuje golmana Simića za 2:1!

67. minut - Prva promena kod Partizana, Lutovac menja Stevanovića.

66. minut - Asano je imao sjajnu šansu! Izbio je sam na golmana Simića, imao je levo slobodnog Stevanovića, ali je odlučio sam da završi. Na kraju brani čuvar mreže domaćih.

63. minut - Nesiguran Popović ponovo. Čović je sada mogao da lobuje golmana Partizana koji je istrčao sa gol linije.

61. minut - Kakav promašaj Čovića! Imao je dosta vremena da se namesti sa nekih 10 metara, već je bio savladan golman Popović, ali vezista Vojvodine šutira preko gola.

51. minut - GOOOOL! Odličan solo prodor i pogodak Vukadinovića za izjednačenje!

46. minut - Počelo je drugo poluvreme! Lalatović pravi tri promene. Umesto Gemovića u igri je Mrkaić, dok Devetaka ide van terena, a menja ga Đorđević. Poslednju promenu predstavlja izlazak Topića koji mesto prepušta Aranđelu Stojkoviću.

Informer

Starsportphoto

POLUVREME!

45. minut - Igraće se još četiri minuta nadoknade.

42. minut - CRVENI KARTON ZA SUMU! Nekoliko puta je laktom udario Drinčića u lice! Sudija Jovanović mu to nije oprostio!

40. minut - GOOOOOL! Sadik! Odlično se snašao napadač Partizana i ostavio Simića bez šanse!

30. minut - Dosta je opao ritam utakmice. Crno-beli imaju veći posed lopte, ali obe ekipe pokušavaju da zaprete, za sada bez uspeha.

12. minut - Sadik u šansi! Ponovo je centrirao Stevanović, ali napadač Partizana nije najbolje zahvatio loptu.

Informer

6. minut - Gemović pada u kaznenom prostoru, ali sudija Jovanović kaže da Popović nije napravio penal. Velika greška Vitasa i Banjka koji se nisu razumeli i dopustili napadač domaćih da uđe u šansu.

4. minut - Prva ozbiljna šansa za Partizan. Stevanović je proigrao Asana koji šutira pored gola koji brani Simić.

18.46 - Počeo je meč!

18.40 - Nakon pobede u Novom Sadu prošle sezone od 1:0, a onda i trijumfa u finalu Kupa posle penala, Novosađani ponovo žele dobar rezultat, dok Partizan želi "osvetu".

18.25 - Milošević je bio prinuđen da napravi dve promene u sastavu. Suma je konačno u prvoj postavi umesto Natha, a Popović opet preuzima mesto Stojkoviću.

18.20 - Partizan će u Novom Sadu igrati bez važnog šrafa. Više o tome pročitajte OVDE.

18.05 - Dobar dan i dobrodošli na blog našeg portala posvećen meču 6. kola Superlige Srbije između Vojvodine i Partizana. Uz informer.rs pratite uživo dešavanja iz Novog Sada.