Autor: Informer.rs

12.09.2020.

22:55

Foto:

Sport

STANOJEVIĆ OTKRIO LOŠE VESTI! Pohvalio Markovića, ali rekao da se defanzivac ozbiljnije povredio!

– Defanzivno smo igrali onako kako sam želeo. Prvih 20 minuta smo bili pod pritiskom i igrali smo sporije. Ima dobrih segmenata. Daleko je od toga što ja želim, ali biće dosta oscilacija. Bilo je nepoznanica, prva utakmica, pa smo se pribojavali, ali sam zadovoljan - rekao je Stanojević po završetku meča.

(VIDEO) NAVIJAČI PARTIZANA BAKLJAMA NA FSS! Pristalice crno-belih protestovale protiv saveza!

Mladi Aleksandar Popović ponovo je branio zbog bonusa, ali je trener crno-belih naglasio da je Vladimir Stojković prvi golman.

– Nismo imali rešenje. Bili smo primorani zbog bonusa. Generalno bi Stojković branio, videćemo u budućnosti. Zadovoljan sam sa Popovićem u svakom slučaju.

Lazar Marković je igrao kao drugi špic i dobro se pokazao. Stanojević je istakao da će formacija zavisiti od mnogih faktora i rada na treninzima.

Informer

 Lazar je bio izuzetan, opasan između linija, bilo je sve dobro. Takav je bio raspored igrača danas, videćemo za formaciju. Zavisiće od Lazara i Sume kako budu radili.

Maki Banjak nije igrao zbog povrede i prema Stanojevićevim rečima čeka ga malo duža pauza. Ipak, igrači u odbrani su večeras opravdali poverenje.

– Maki Banjak je imao povredu, pokazalo se da ne može, bojim se da je duža pauza. Zadovoljan kako su Ostojić i Vitas izgledali danas. Zadovoljan sam sa Miljkovićem. On je defanzivno odličan, vidim da je napredovao i u ofanzivi, kazao je Stanojević i dodao da ekipa već večeras počinje da se sprema za meč u Moldaviji protiv Sfintula.