Autor: Informer.rs

13.09.2020.

09:32

Foto:

Sport

ILIEV PODIGAO REGION NA NOGE! Uradićemo u Partizanu ono što ni Mamić nije uspeo sa Dinamom!

Iliev je već dva puta do sada sarađivao sa novim šefom struke. Najpre kao saigrač, potom i u odnosu trener-igrač, a sada i obojica na rukovodećim pozicijama. Iliev je bio jedan od ljudi koji su uticali na dolazak novog stratega.

- Dovoljno je reći da sam samo kod njega trenirao. To je nešto posebno - kazao je Iliev za TV "ArenaSport" na pitanje kakav je Stanojević kao trener.

Iliev je najviše zadužen za dovođenje igrača i prelazni rok, pa se dotakao i tih priča.

Informer

Aleksandar Stanojević

- Jojić? Svaki igrač Partizana je dobrodošao da se vrati. Svako od njih je dao dosta klubu i vrata su im uvek otvorena. Oni mogu mnogo da donesu klubu. Mogu da podignu mlade snage. Koliko u procentima? Ne bavim se procentima… Haha! - poručio je Iliev.

Na pitanje da li se spremaju nove "bombe", Iliev kaže:

- Prelazni rok je živa stvar. Iz dana u dan se čuju razne informacije, većinom lažne, nekada se i zabavljam čitajući sve to. Partizan ima jedan ozbiljan broj igrača koji na evropskoj pijaci i tržištu imaju neverovatnu cenu. To su pre svih Sadik i Stevanović. Posle transfera Pavlovića u Monaku, i potencijalna ova dva, mislim da smo u situaciji kakav nijedan srpski klub nije bio. Čak i u regionu sem Dinama… - rekao je Iliev, pa nastavio poređenjem sa Zdravkom Mamićem:

Pričalo se kako radi Mamić, kako radi Dinamo, a mi ćemo možda u Partizanu da uradimo ono što ni Dinamo nije uspeo - poručio je Iliev.

Kaže Iliev da je čudo što je klub uspeo da dovede Stanojevića u momentu kada ga je tražio i engleski Reding.

- Mislim da se i on iznenadio. Kad misle da krenemo stranputicom mi napravimo čudo. Dovesti njega je bilo skoro nemoguće, mislim da su se i najbliži iznenadili. Neka ostane tajna ko ga je kontaktirao...

Jovan Šurbatović je otkrio koliko Zvezda i Partizan duguju FSS, o tome čitajte OVDE.

Poslednja dva broja telefona osobe koja ga je zvala?

- "52", rekao je Iliev, da bi posle u toku emisije potvrđeno da se tako završava njegov broj.

- Svim silama smo se trudili da Savo ostane u klubu. Kad smo videli da ne ide odmah smo okrenuli Saleta i prošlo je 22 sata dok je ušao u klub, a bio je na odmoru van zemlje. Znalo je samo nekoliko ljudi. Radujem se unapred onome što će se dešavati u narednom periodu. Prisustvovaćemo vrhunskom fudbalu", zaključio je operativac Partizana vrlo raspoložen pošto se njegov klub vratio na pravi put.

Bonus video