Autor: Informer.rs

25.09.2020.

14:04

Foto:

Sport

ZAŠTO SE PROMENILA PRIČA? Suma otkrio zašto nije igrao od početka, ali i šta ga je NALJUTILO!

- Mnogo mi je žao što smo ispali iz Evrope,jer smo pokazali da pre svega možemo da se nosimo sa ekipama poput Šarloa - rekao je Suma.

Nastavio je u istom ritmu.

Pre odlaska za Belgiju svi su komenatarisali koliko je Šarlroa jak tim, da imaju šest utakmica bez poraza, da imaju tim koji je već nekoliko godina zajedno u koji se ozbiljno ulaže i zna se ko su u belgijskom prvenstvu, dok sada kada je Partizan odigrao dobro čujem komentare kako Šarlroa nije nešto? Pa ne može jedan tim da danas bude najbolji, a sutra da ne znaju ništa, već smo mi našom igrom njima parirali i pokazali da možemo.

Suma je imao dogovor sa trenerom.

- Što se tiče mene, ja nisam bio spreman za 90 minuta i to je bio dogovor sa šefom od starta. Imao sam kartone, nisam igrao i želeli smo da mojim ulaskom dobijemo  više u situaciji koja je bila potrebna.

Tvrdi da je ekipa dala maksimu.

- Svi smo dali zaista više od maksimuma i bilo bi nam lakše da smo izgubili na penale nego sa dva šuta na gol, jer smo bili bolji. Pokazali smo da možemo, da predano radimo i da smo konkurentni ne Evro sceni. Okrećemo se ligi, moramo i radićemo još jače. Potrebno je vreme, ali ćemo dati maksimum kao sinoć - zaključio je Suma.

Bonus video: