Autor: Informer.rs

16.10.2020.

13:41

Foto:

Sport

GORI PRED DERBI! STANOJEVIĆ ŽESTOKO POTKAČIO KOMŠIJE! Zvezda ne može da priča o DOMINACIJI!

Iako navijača neće biti u nedelju biće vatreni na terenu. Trenera crno-belih Aleksandar Stanojević odgovrio je generalnom direktoru Crvene zvezde Zvezdanu Terziću na nedavni medijski istup i tvrdnju da je "Zvezda dominantna u odnosu na crno-bele".

- Čarki će uvek biti, ali ja sam za činjenice. Možemo da pričamo na ovaj ili onaj način, ali dominacija je teška reč i to znači da nešto radite u kontinuitetu, a derbi u poslednjih koliko utakmica, 3 - 4 godine, Partizan je dominantan - kazao je trener Partizana i dodao:

Informer

 

- Ne možete jedan derbi da dobijete i da kažete da ste dominantni. Ako hoće da budu dominantni moraju u 10, 15 derbija da rade ono što je Partizan radio. Momci su svesni da su bili bolji i da Zvezda nikada ne može da bude dominantna. Ne pričam ništa loše o njima, poštujemo 8 bodova prednosti i što su dominantni u domaćem prvenstvu. A dominacija kao dominacija još ne postoji, moraš da pobeđuješ na svim frontovima, i u derbiju i onda možeš da kažeš da si dominantan - rekao je Aleksandar Stanojević.

Bonus video