Autor: Informer.rs

26.10.2020.

16:15 >> 19:07

Foto:

Sport

(VIDEO) PARTIZAN NIJE ISKORISTIO KIKS ZVEZDE! Bodovi ostali u Nišu, crno-belima presudio EVROGOL

Jedini gol na meču postigao je Dušan Pantelić u 78. minutu, kada je pravom majstorijom zatresao mrežu Vladimira Stojkovića.

Partizan je tokom celog meča bio nešto opasniji rival, ali crno-beli nisu uspeli da naprave nijednu stopostotnu šansu, pa je Borivoje Ristić sačuvao mrežu.

Crno-beli su na taj način propustili šansu da priđu na 'minus šest' u odnosu na Crvenu zvezdu koja je u nedelju remizirala sa Javorom, već se ispostavilo da je aktuelni šampion Srbije bez obzira na taj kiks uvećao prednost u odnosu na najvećeg rivala.

Radnički - Partizan 1:0 (0:0)

/Pantelić 78/

STADION: "Čair" (Niš), SUDIJA: Miloš Milovanović

RADNIČKI: Ristić – Aksentijević, Stevanović, Marković, Ćirković – Kovačević, Pantelić – Đuričković (od 82. Momčilović), Živković (od 71. Đurić), Gavrić (od 90+3. Lazić) – Đuranović (od 71. Kasalica). Trener: Milan Đuričić.

PARTIZAN: Stojković - Miljković, Marković, Banjak, Obradović - Lutovac (od 76. Štulić), Zdjelar (od 76. Šćekić), Natho (od 85. Brežančić), F. Stevanović (od 46. Holender) - Asano, Bajbek (od 62. Pavlović). Trener: Aleksandar Stanojević.

Tok meča

Kraj - Utakmica je gotova, Radnički je slavio minimalnim rezultatom!

90+4. minut - Sudarili su se Aleksandar Miljković i Borivoje Ristić, pa se golmanu Nišlija ukazuje pomoć.

90+3. minut - Umesto Gavrića u igri je Darko Lazić.

90. minut - Igraće se još pet minuta.

89. minut - Holender je šutirao iz slobodnog udarca, ali lopta od živog zida odlazi u korner.

85. minut - Igru je napustio Bibras Natho, a umesto njega je na terenu Rajko Brežančić.

82. minut - Marko Momčilović menja Đuričkovića.

78. minut - GOOOOL! Radnički vodi 1:0! Dušan Pantelić je sa 20-ak metara poslao pravu bombu, a Stojković je paradom samo ulepšao gol.

76. minut - Utakmicu su završili Lutovac kome je nestalo svežine u drugom poluvremenu i Zdjelar, a zamenili su ih Štulić i Šćelić.

75. minut - Veliku šansu pripremio je Asano Obradoviću, ali je levi bek Partizana očajno šutirao.

71. minut - Prvi put menja trener Radničkog. Stefan Đurić i Filip Kasalica menjaju Živkovića i Đuranovića.

66. minut - Žuti karton zbog prigovora dobija Vladimir Stojković.

65. minut - Gavrić se osvetio Miljkoviću za ono udaranje laktom, ali je ovog puta sudija to video i pokazao žuti karton krilu Radničkog.

64. minut - Banjak je pogrešio, Đuranović mu je uzeo loptu uputio se ka golu Stojkovića, ali je Banjak stigao i ispravio svoju grešku.

62. minut - Lazar Pavlović menja Bajbeka.

60. minut - Opasan pokušaj Holendera, ali lopta je zakačila nekog i završila u korneru.

56. minut - Fantastičan prodor Obradovića i šut desnom nogom, ali je Ristić krajnjim naporima uspeo da skrene loptu u korner.

54. minut - Novi pokušaj Bajbeka, sa ivice šesnaesterca, ali lopta odlazi daleko pored gola.

Informer

 

51. minut - Miljković je laktom u skoku udario Gavrića, ali sudija Milovanović to nije video, pa se bek Partizana provukao bez kartona.

48. minut - Fenomenalno je Lutovac proigrao Bajbeka, ali je Francuz sa desetak metara iz izvrsne pozicije poslao loptu nebu pod oblake.

46. minut - Počelo je drugo poluvreme, Filip Holender je zamenio imenjaka Stevanovića.

Poluvreme - Bez golova u Nišu.

41. minut - Svetozar Marković je dobio prvi žuti karton na meču, zbog oštrog faula nad Pantelićem.

33. minut - Šutirao je Gavrić sa distance, ali prilično neprecizno.

31. minut - Lutovac je definitivno najagilniji igrač Partizana danas. Probio je po desnoj strani, šutirao, ali je Ristić odbranio.

Informer

 

27. minut - Lutovac je zavrnuo loptu na peterac, Bajbek nije uspeo da je šutne, ona je došla do Asana koji je izblikiran, a potom se Stevanović obrukao i njegov šut nije završio čak ni u gol-autu. Danas definitivno nije dan Filipa Stevanovića...

Informer

 

26. minut - Maki Banjak uklizavanjem u poslednjem trenutku sprečava Gavrića da savlada Stojkovića, a potom golman crno-belih sigurno zaustavlja šut Đuričkovića.

25. minut - Šutirao je Nenad Gavrić sa velike udaljenosti, a Stojković je bez muke uhvatio tu loptu.

24. minut - Aksentijević je još jednom prošao pored Stevanovića kao da ovaj nije tu, ali je nonšalanciju mladog krila ispravio iskusni Ivan Obradović dobrom odbranom.

22. minut - Odlična akcija Partizana, ali je Ristić siguran. U stvaranju dobre šanse za Stevanovića su učestvovali Asano i Lutovac, ali je mladom reprezentativcu Srbije šut zaustavio golman Nišlija.

17. minut - Nešto između šuta i centaršuta uputio je Lutovac sa desne strane, a Ristić je uz dosta muke ukrotio loptu.

15. minut - Izvrteo je Nikola Aksentijević Filipa Stevanovića uz desnu aut liniju, ali posle toga je njegov centaršut "pokupio" Vladimir Stojković.

9. minut - Promešao je odbranu Nišlija Ivan Obradović, ali posle njegovog centaršuta je ispred Bajbeka reagovao Ćirković, pa je lopta završila u korneru.

Informer

 

8. minut - Prvi šut na meču bio je delo Aleksandra Lutovca koji je pokušao glavom, ali nije bilo opasnosti po Borivoja Ristića.

Utakmica je počela.

16.50 - Zagrevanje je završeno i uskoro će igrači istrčati na teren u punoj opremi za meč.

16.16 - Pojavile su se startne postave za današnji meč. Po prvi put u startnoj postavi za crno-bele naći će se Žan Kristof Bajbek.

Od prvog minuta za "parni valjak" će zaigrati: Stojković - Miljković, Marković, Banjak, Obradović - Lutovac, Zdjelar, Natho, F. Stevanović - Asano, Bajbek.

Na klupi za rezerve ostali su N. Stevanović, Vujačić, Ostojić, Brežančić, Urošević, Smiljanić, Šćekić, Pavlović, Čolić, Holender i Štulić.

Sa druge strane, domaći tim će zaigrati u sledećem sastavu:  Ristić – Aksentijević, Stevanović, Marković, Ćirković – Kovačević, Pantelić – Đuričković, Živković, Gavrić – Đuranović.

Šansu sa klupe za rezerve čekaće Stevanović, Lazić, Bjeličić, Spasić, Milovanović, Momčilović, Mitrović, Kasalica, Đurić, Stoiljković i Petrović.

16.15 - Dobrodošli na lajv blog meča u Nišu.

Superliga Srbije, 12. kolo

Nedelja

Bačka - Inđija 1:2 (1:1)

(Zličić 42 - Nešković 33, Obradović 67)

Novi Pazar – Rad 2:1 (2:1)

(Nikčević 28, Sise 43 – Sise 40 ag)

Zlatibor – Vojvodina 0:2 (0:0)

(Drinčić 58, Andrić 78)

Mačva - Napredak 1:2 (0:2)

(Pejović 25 p - Mijić 12, 30 p)

Proleter - Voždovac 1:1 (1:0)

(Leandro 5 - Stoisavljević 89)

Crvena zvezda - Javor 0:0

Ponedeljak

Metalac - Radnik 1:1 (0:1)

(Arambašić 76 - Makarić 19 p)

Radnički - Partizan 1:0 (0:0)

(Pantelić 78)

Spartak - Mladost 1:0 (0:0)

(Marčić 52)

TSC - Čukarički 0:0