Autor: Informer.rs

30.10.2020.

17:02

Foto:

Sport

(VIDEO) JEDAN JE VLADO ŠĆEPANOVIĆ! Čovek koji je stvarao MOĆNI Partizan! Grobari, "ne pljujte" u vodu iz koje pijete!

Navijači Partizana odmah su prstom uperili u crnogorskog stručnjaka i nekada velikog košarkaša, reprezentativca Jugoslavije i istinskog virtuoza u "loptanju" pod obručima! 

Da li je Šćepanović zaista toliki krivac, verovatno i jeste, međutim kako je on sam rekao nakon utakmice protiv Burga, treba pogledati i koji to igrači i kako na parketu brane crno-bele boje. Sa kojim žarom i energijom ulaze u duele, ili je to samo prolaznog efekta, zagubljenog u "Instagram objavama" i navodnoj ljubavi prema klubu. 

Sada, kada ga više nema na klupi, navijači Partizana moraju biti svesni da se legende poput Šćepanovića, ne stavljaju na stub srama, a razloga je mnogo.

Upravo je popularni "japanac" jedan od stvaralaca moćnog Partizana sa početka 21. veka, kada je "parni valjak" na krilima Duška Vujoševića krenuo u putem uspeha. Trojka protiv Hemofarma za titulu, zatim 40 poena u Evroligi i to u nekoliko navrata, neizbrisiv su trag crno-bele istorije i zadatak postojećoj ekipi Partizana da u doslednoj budućnosti, pokušaju da makar dobace do takvih rezultata, ili je to nemoguće...

Informer

Mnogo je talenata u našoj košarci, mnogo obećanja i praznih priča. Dobrih ugovora i odlazaka u NBA...Šta je sa potencijalima poput Radeta Zagorca? Kada će se probuditi i krenuti da igra košarku, ili je samo problem u treneru, gustom rasporedu i nedostatku ko zna čega više. Aktivnosti Rašona Tomasa na Instagramu, šaljivi Kodi Miler - Mekinatajer na Tviteru. Da li su to igrači koji su dostojni da nose crno-beli dres, okupan znojem i krvlju i prethodnim decenijama. O tome će čelni ljudi i struka odlučivati u budućnosti.

Ili je samo Šćepanović kriv? Procenite sami...