Autor: Informer.rs

17.11.2020.

19:01

Foto:

Sport

(VIDEO) VELIKI POVRATAK MEĐU CRNO-BELE! Partizan pored štopera naciljao i jednog kreativca za zimu!

Sigurno je da Partizan tokom zime neće imati para na bacanje, te će se rukovodioci crno-belih najverovatnije opredeliti na domaće tržište. 

Tokom leta pričalo se o povratku Luke Vlalukina iz Metalca, ali od toga nije bilo ništa, bar letos. Sada je priča oko njegovog povratka ponovo aktuelna, ali pored njega mogao bi još jedan povratnik da stigne u Humsku. Pažnju struke privukao je i štoper TSC-a Bojan Balaž, na kog Partizan ima pravo po ugovoru, kada je Zrenjaninac prelazio u Bačku Topolu. 

Informer

Kako prenosi Mozzart sport, nije tu kraj željama crno-belih u domaćoj ligi, pošto se na skeneru uprave nalazi i Nikola Ristović iz Zemuna. 

Imali su priliku skauti Partizana, ali i šef Aleksandar Stanojević da ga gledaju nekoliko puta ove jeseni u prijateljskim susretima, a posle dogovoaranja ustanovljenoje da se njegove igre strogo prate do kraja kalendarske godine. 

Informer

Ristović je 2001. godište, što znači da će naredne dve godine moći da igra kao bonus igrač, što Partizanu fali. Talentovani kreativac bi u Humsku stigao bez obeštećenja, ali bi Zemun od kasnije prodaje imao procente. Nikola Ristović je tokom jeseni odigrao 13 od 14 utakmica u Prvoj ligi Srbije.