Autor: Informer.rs

05.12.2020.

15:20 >> 18:01

Foto:

Sport

(FOTO) MUKE PARTIZANOVE! "Klinac" Štulić doneo pobedu crno-belima! Čukarički se pošteno ispromašivao!

Silovito je počeo Čukarički i zapretio već posle 20 sekundi, kada je Veljko Birmančević sjajno pokušao. Ipak, Stojković je dobro reagovao. Oslobodio se Partizan pritiska posle dvadesetak minuta, ali nije bilo konkretnog učinka igrača u crno-belom. Pokušao je Maki Banjak posle jednog kornera, ali je Đorđe Petrović dobro odreagovao. 

Informer

U drugom poluvremenu Partizan je diktirao tempo, dok je Čukarički stvarao šanse. Izuzetan večeras bio je Veljko Birmančević, ali je nekadašnjem omladincu crno-belih falio završni pas ili šut. U nekoliko navrata izbijao je sam pred Stojkovića, ali nije bilo gola. 

Informer

Nije bilo šansi za cno-bele gotovo celo drugo poluvreme, ali kada je ušao Slobodan Urošević i počeo da kombinuje sa Sumom po levoj strani odmah je Partizan postao opasniji. Iz jedne takve situacije pao je jedini gol na meču, Suma je uposlio Štulića, a mladi napadač Partizana između dvojice rivala doneo je crno-belima važna tri boda!  

Partizan - Čukarički 1:0 (0:0)

Strelci: Štulić 86

Stadion: FK Partizan. Sudija: Lazar Lukić

Partizan: Stojković - Miljković, Marković, Banjak, Obradović - Šćekić, Zdjelar - Jojić, Natho, Stevanović - Asano
Trener: Aleksandar Stanojević

Čukarički: Petrović - Ćirković, Šapić, Ostojić, Kamenović - Mijailović, Pantić - Kajević, Kovač, Birmančević - Ndiaje
Trener: Dušan Đorđević

TOK MEČA

Drugo poluvreme

90. minut - Sudija Lukič produžio je utakmicu još tri minuta!

86. minut - GOOOOOOOL! Vodi Partizan, Suma je probio po levoj strani zajedno sa Uroševićem i poslužio Štuilića kao na tacni! Mladi napadač crno-belih sproveo je loptu u mrežu Čukaričkog - 1:0!

82. minut - Izlazi Ivan Obradović, ulazi Slobodan Urošević. 

79. minut - Povukao je Suma kontranapad, odlično je napao po boku, ali je Šapić po ko zna koji put otklonio opasnost. Jojić je katastrofalno izveo udarac iz ugla. 

77. minut - Izašao je Asmir Kajević, a na njegovo mesto ulazi Milutin Vidosavljević. 

73. minut - Prošao je Milan Savić lepo u sredinu, ali je šutirao preko gola!

66. minut - Ogromna prilika za Partizan, Lutovac je dobro uposlio Jojića, potom gužva u petercu, ali je Šapić ispucao loptu van svog kaznenog prostora, ostaje 0:0!

62. minut - Treća ozbiljna prilika za Čukarički u drugom poluvremenu, ponovo je Birmančević bio u dobroj pozciji, pokušao je da uposli Savića, ali je Zdjelar raščistio opasnost. 

60. minut - Opao je ritam utakmice, a sada menja i Čukarički. Ulazi Milan Savić, dok van terena ide Danilo Pantić.

56. minut - Dvostruka izmena u Partizanu, izlaze Natho i Stevanović, a na teren će Sejduba Suma i Nikola Štulić.

53. minut - Loše se postavio Ivan Obradović, faulirao je Asmira Kajevića i tom prilikom se povredio. Ipak, spreman je nekadašnji reprezentativac Srbije da nastavi meč. 

Informer

51. minut - Pljušte žuti kartoni, sada je "požuteo" Srđan Mijailović.

49. minut - Loša reakcija Markovića, Birmančević je izbio sam pred Stojkovića, ali je kapiten Partizana sjajno reagovao!

47. minut - Obišao je Stefan Kovač Svetozara Markovića, ali je štoper Partizana faulirao Kovača i sprečio kontru, te je zbog toga dobio žuti karton. 

46. minut - Izmene i u timu Partizana, ali i Čukaričkog. Utakmicu je zavrđio Ndijae, a na teren ulazi Eze, dok Miljkovića neće biti na terenu u nastavku meča, na njegovo mesto ulazi Aleksandar Lutovac. 

Prvo poluvreme

45. minut - Gotovo je prvo poluvreme! Fale golovi na stadionu Partizana, ali dobra igra obeju ekipa. 

45. minut - Dva minuta je Lazar Lukić produžio prvo poluvreme! Asmir Kajević dobio je žuti karton pošto je sprečio Natha da izvede slobodan udarac. 

41. minut - Oštar duel Zdjelara i Ndiajea na sredini terena, tražili su crno-beli da sudija pokaže drugi žuti karton Senegalcu, ali je Lukić dobro procenio i pokazao javnu opomenu veznjaku Partizana. 

Informer

37. minut - Ogromna šansa za Čukarički, Birmančević je uposlio Kamenovića, ali je levi bek "brđana" bio neprecizan  - 0:0!

33. minut - "Pokačili" su se Zdjelar i Ndiaje, posle upozorenja Senegalac nije stao, pa mu je sudija Lukić pokazao žuti karton. 

29. minut - Odbila se jedna lopta na volej Natku, ali je lopta prozujala pored stative gola Čukaričkog! Partizan sve opasniji.

23. minut - Velika prilika za Makija Banjaka posle kornera, ali je Đorđe Petrović sjajno odreagao, ostaje 0:0!

19. minut - Prošao je Ivan Obradović po levoj strani, pokušao je da ubaci, ali je ponovo kapiten gostiju Šapić otklonio opasnost. Na kraju samo korner, Marković je bio najviši u skoku, ali nije bio precizan.

Informer

15. minut - Pantić je vratio loptu za golmana Petrovića sa dvadesetak metara, ali je vetar umalo sproveo u mrežu. Ipak, od svega korner za cno-bele posle kog ostaje 0:0!

11. minut - Dobro su kombinovali Natho i Asano, ali je visoki Šapić uspeo da spreči poslednji pas, na kraju samo gol-aut.

6. minut - Presing Čukaričkog pravi probleme poslednjoj liniji Partizana, Banjak i Marković imaju poteškoće da pokrenu napad crno-belih!

1. minut - Utakmica je počela! Velika šansa za Čukarički posle samo 20 sekundi!

16:07 - Utakmica kasni zbog problema sa mrežom na golu koji brani Vladimir Stojković. 

15:25 - Glavni arbitar na meču biće Lazar Lukić, a njegovi pomoćnici su Petrović Nemanja i Banović Bojan, dok je četvrti sudija biti Maksimović Đorđe.

15:20 - Dobro došli na lajv prenos utakmice 17. kola Linglong Superlige Srbije između Partizana i Čukaričkog. Sve detalje sa meča možete pratiti uz Informer.rs.