Autor: Informer.rs

17.12.2020.

09:09

Foto:

Sport

RASTANAK SVE BLIŽI!? Partizan prodaje Sumu, poznata i CENA!

Spustio je Partizan zavesu na jesenji deo prvenstva, Aleksandar Stanojević i njegovi izabranici popravili su utisak u odnosu na onaj sa starta njegovog drugog mandata na klupi crno-belih. 

Informer

Ipak, ako su igrači odradili šta su imali u ovoj kalendarskoj godini, pred upravom je sada deo godine u kojoj ima najveći deo posla, a jedan od igrača koji bi eventualno mogao da "upumpa" veliku količinu novca u Partizanovu kasu je Sejduba Suma.

Informer

Tokom jeseni verovatno najbolji fudbaler Partizana veoma je interesantan klubovima sa bliskog istoka, MLS lige, pa čak i Kine, a prema saznanjima "Mozzart sporta" uprava crno-belih neće ići u pregovore ukoliko je cena manja od 3.000.000 evra. 

Informer

Ukoliko se Partizan dogovori sa nekim klubom i izvuče traženi minimum crno-beli bi nadoknadili sve što su uložili u kreativnog vezistu, te bi tako što se finansijske strane svi bili zadovolji. Ipak, ukoliko Suma ostane u Humskoj, opet bi svi bili zadovoljni jer su zadržali Gvinejca, koji je u prvom delu sezone postigao četiri, a namestio još sedam golova.