Autor: Informer.rs

18.01.2021.

23:18

Foto:

Sport

POZNATA ZDJELAROVA SUDBINA! Evo pod kojim uslovima ostaje u Partizanu!

Vezisti crno-belih ugovor ističe na kraju sezone, ali ni on ni Partizan nemaju pritisak da do dogovora mora da dođe što pre iz jasnog razloga!

Informer

Zdjelar je veran Partizanu, a i Partizan njemu, u Humskoj ga žele i u narednim godinama, a vezista kaže da će o odlasku razmišljati samo ako bude ponuda za "lige petice". 

- Počeli smo pregovore o novom ugovoru i videćemo. Ne bih išao iz Partizana ukoliko eventualno ne dođe poziv iz neke od "liga petice". Da odem čisto da bi se reklo da sam otišao u neku sredinu, klub koji nema ambicija bio bi samo korak unazad - jasan je bio Zdjelar. 

Informer

- Smatram da ko u fudbalu želi da napreduje, mora da razmišlja samo u pravcu da ode u bolji klub od onoga čije boje brani. Rekoh već, pričamo, neke stvari treba da se definišu i toliko mogu trenutno da kažem - podvukao je on, a nedavno je promenio i agenciju koja ga zastupa. 

U decembru je na stolu imao ponudu Ludogoreca, koju je odbio, pominjali su se i Rems i Sent Etjen, ali čini se da je ostanak u Partizanu sve realnija opcija!