Autor: Informer.rs

06.02.2021.

19:56 >> 19:58

Foto:

Sport

PARTIZAN ZA BERIĆETNO PROLEĆE! Grobari imaju novog ljubimca! /OCENE/ANKETA/

Izabranici Aleksandra Stanojevića predsatvili su se u najboljem svetlu u prvom meču ovog proleća! Ukoliko nastave u ovom tempu, nema sumnje da će prvenstvena trka biti daleko uzbudljivija!

Ocene:

Vladimir Stojković (-) Nije imao posla nekadašnji reprezentativac Srbije. Napredak je jalovo napadao, jedino vredi istaći intervenciju kod pokušaja Milunovića u 63. minutu.

Svetozar Marković (7) - Sve što je bilo do njega, odradio je korektno.

Igor Vujačić (7) - Dobro je igrao crnogorski defanzivac, a u prilog tome govori i mirna mreža Partizana 

Bibras Natho (7) - Bio je među najzapaženijim u prvom delu susreta. Ne vredi trošiti reči na jednog od najboljih igrača Partizana.

Filip Holender (7,5) - Iz meča u meč mađarski fudbaler potvrđuje da je Partizan napravio sjajan potez kada ga je doveo u svoje redove. Mnogo znači ekipi Aleksandra Stanojevića, a bio je strelac lepog gola u 40. minutu susreta.

Asano Takuma (7) - Jedan od najagilnijih u crno - belom taboru u prvom delu susreta. Standardno pravi probleme protivničkim odbranama!

Informer

Asano je bio jedan od najagilnijih

Saša Zdjelar (7)- Prilično korektan meč za nekadašnjeg igrača Majorke i Olimpijakosa

Aleksandar Šćekić (6,5) - Mogao je jedan kiks crnogorskog fudbalera skupo da košta Partizan, ali ga je pogledala sreća jer mladi Kočić nije bio precizan za Napredak.

Aleksandar Miljković (7) - Vratio se bek Partizana u tim posle velike borbe koju je vodio sa koronom. Dobro je odradio svoj deo posla.

Ivan Obradović (6,5) - Uvek se mnogo očekuje od nekadašnjeg reprezentativca Srbije koji ima zavidnu karijeru. Može i mora Obradović više.

Jović Nemanja (7,5) - Sigurno mladi Jović nikada neće zaboraviti meč sa Napretkom, jer je postigao prvi gol u dresu crno - belih u 17. minutu. Odličan je bio Partizanov tinejdžer! Ako ovako nastavi, nema sumnje da će postati ljubimac Grobara

Informer

Tekst potpisa

Igrali su još:

Lazar Pavlović (-) Premalo vremena za konkretan učinak.

Miloš Jojić (6,5) - Korektno odrdio svoj deo posla

Žan Kristof Bajbek (-) Premalo vremena za konkretan učinak.

Sejduba Suma (7) Sjajno asistirao kod gola Markovića.

Lazar Marković (7,5) Potvrdio klasu dokazavši da mu je dovoljno deset minuta da se upiše u strelce