Autor: Informer.rs

12.02.2021.

18:57

Foto:

Sport

PARTIZAN PROIGRAO ČIM SU JOJIĆ I SUMA IZAŠLI! Nekoliko fudbalera se kandidovalo za igrača utakmice /OCENE/ANKETA/

Ekipa Aleksandra Stanojevića je pobedu izvojevala sjajnom igrom u drugom poluvremenu kada su pali svi golovi.

Veliku promenu u igri "parnog valjka" su doneli Bibras Natho i Aleksandar Šćekić koji su na poluvremenu zamenili Sejdubu Sumu i Miloša Jojića.

OCENE

Aleksandar Popović (6,5) - Nije imao previše posla mladi golman, a kod gola gostiju je bio potpuno nemoćan pošto je šut Kojića bio izuzetno precizan.

Aleksandar Miljković (7) - Odličan je bio desni bek crno-belih. U odbrani je bio na visini zadatka, a u napadu se stalno "ponavljao". Na kraju je nagrađen i asistencijom.

Svetozar Marković (6,5) - Dobra partija mladog Markovića.

Igor Vujačić (6,5) - Za nijansu bolji deo štoperskog tandema.

Ivan Obradović (6) - Levi bek "parnog valjka" je za razliku od Miljkovića na drugoj strani bio potpuno neprimetan. Nije ga bilo na protivničkoj polovini, a u odbrani je bio korektan, ali ništa više od toga.

Informer

Ivan Obradović i Nikola Vlajković u duelu

Saša Zdjelar (6,5) - Radio je ono što najbolje ume. Bio je siguran na sredini terena, a iz igre je izašao nekoliko sekundi pre gola gostiju.

Miloš Jojić (5,5) - Katastrofalna igra popularnog Zeke u prvom poluvremenu, a to je video i Aleksandar Stanojević pa ga je na pauzi ostavio u svlačionici.

Takuma Asano (6) - Nije ovo bio dan Partizanovog Japanca. Trudio se, ali ništa spektakularno nije uspeo da napravi.

Sejduba Suma (5,5) - Možda je za nijansu bio bolji od Jojića, ali baš kao i on, zamenjen je na poluvremenu.

Lazar Marković (7) - Odlična partija nekadašnje vedete Liverpula. Marković je načeo goste početkom drugog poluvremena, a i pre toga je ulazio u šanse, a u prvom delu je jednom prilikom uspeo da promaši prazan gol. Međutim, to nije pokvarilo kompletan utisak.

Informer

Lazar Marković daje gol

Filip Holender (7) - Aktivan je bio u napadu reprezentativac Mađarske, a na kraju je i nagrađen golom. Izašao iz igre u 69. minutu kada ga je zamenio Štulić.

IZMENE

Aleksandar Šćekić (6,5) - Ušao na poluvremenu i ostavio znatno bolji utisak od Jojića kog je zamenio.

Bibras Natho (7) - Ušao na poluvremenu umesto Sume i Partizanova igra je odmah dobila drugu dimenziju. Dirigovao je iskusni Izraelac igrom, izborio penal, a potom ga pretvorio i u gol.

Informer

Bibras Natho slavi gol iz penala

Nemanja Jović (bez ocene) - Bez konkretnog učinka od 69. minuta.

Nikola Štulić (6,5) - Bio je aktivan u poslednjih 20 minuta, koliko je i proveo u igri, a nabacio je loptu Vlajkoviću za autogol u završnici.

Žan-Kristof Bajbek (bez ocene) - Premalo vremena za konkretan učinak.