Autor: Informer.rs

13.02.2021.

21:52

Foto:

Sport

RASKOL U PARTIZANU! Direktor stadiona u Humskoj ODBRUSIO Stanojeviću

Posle utakmice je trener crno-belih Aleksandar Stanojević besno kritikovao odgovorne za loše stanje terena, tražeći da snose odgovornost.

Ipak, na odgovor nije dugo čekao, pošto mu je dan kasnije odbrusio direktora stadiona Partizana Aleksandar Stepanović.

Njegov oštar odgovor strategu "parnog valjka" prenosimo u celosti.

- Evo sada se vraćam sa terena i nisam mogao da primetim da je teren bio zaleđen. Da budem iskren, to sam uradio i sinoć posle utakmice. Mi smo 24 sata pre početka utakmice aktivirali grejače i oni su radili tri sata pre početka meča.

Malo sam iznenađen izjavom trenera Aleksandra Stanojevića. Hajde da vidimo gde je on to primetio da je teren zaleđen. Možda postoje neki džepovi gde je bio problem, ali mi to nismo videli.

Informer

Aleksandar Stanojević

Moramo da budemo svesni da je pre 48 sati padala kiša i da je temperatura naglo pala na minus osam, kao i da se nije bila ispod minus pet. I pored toga mi smo sve uradili da bi teren bio spreman za meč.

Videli smo tragove kopački u zemlji, što nam govori da teren nije bio zaleđen. Nije bilo klizanja ili nekih startova koji su bili uzrokovani lošim stanjem terena. Nema dileme da ćemo razgovarati na ovu temu sa trenerom kako bi nam on ukazao gde je bilo zaleđeno - izjavio je Stepanović za portal "24sedam".

On je objasnio i da grejači u Humskoj moraju da se isključe tri sata pre početka utakmice, jer ne mogu da rade u isto vreme kada i reflektori, pošto bi u tom slučaju trafostanica bila preopterećena.