Autor: Informer.rs

01.03.2021.

08:05

Foto:

Sport

NE PLAŠIM SE DELIJA, NISAM IZDAJNIK! Stojković progovorio o čuvenoj majici "Oprostite mi moju ružnu prošlost"!

Golman crno-belih podigao je veliku prašinu nakon što je prešao u redove Partizana. Stojković nije direktno prešao u crno-beli tabor već iz Sportinga, ali je bio ljubimac delija, kleo se u ljubav prema Zvezdi, a onda je obukao dres najljućeg rivala.

Da sve bude još gore, majicom sa natpisom "Oprostite mi moju ružnu prošlost" dodatno je razbesneo navijače Zvezde.

Informer

Vladimir Stojković i majica koja je razbesnela delije

- Ja nisam čak ni direktno prešao iz Zvezde, ja sam prešao iz Sportinga u Partizan. Povredio sam ih, značio sam im verovartno. Možda su me gledali drugačije nego neke druge igrače koji su prešli -otvorio je dušu Stojković u emisiji "Teme do Arene" i pričao o majici.

Informer

Vladimir Stojković, život mu se pretvorio u pakao posle prepasla u Partizan

- Prevashodno ja sam imao opciju dosta puta za Partizan i baš iz tih razloga što znam gde sam rođen ja sam to odlagao. Znao sam šta će mi se desiti sa životom, ako to uradim.  U međuvremnu sam tri puta pokupavao da razgovaram sa Zvezdom oko povrtaka u klub, ali oni nisu imali u planovima mene. Desila se 2010, i prešao sam u Partizan. Izabrao sam da je za moju karijeru to najbolje. Mislio sam da je to pomaganje srpskom fudbalu kao što je to uradio i svojevremeno Vlade Divac, kada je iz NBA došao u Zvezdu. To je otišlo u krajnost. Posle Đenove je krenula priča da sam preplašen da ću da prestanem da igram fudbal. Hteo sam da pokažem da se nisam uplašen.

Informer

 

- A majica ko majica, to je bilo u tom momentu kao neki revolt sa kojim sam hteo da pokažćem da se nisam uplašio toga što je bilo u Đenovi. Onda su grobari stali u zaštitu na meču protiv Hajduka izu Kule i sve je krenulo tako i sve se istinski promenilo. Ne mogu da lažem i da budem neiskren.

Kaže da nije tako želeo da pokaže ljubav prema Partizanu.

- Nisam ja u tom momentu hteo da kažem da volim Partizan, jer je nemoguće za par dana zavoleti nekog. Hteo sam da pokažem revolt prema tome što se desilo u Đenovi da pokažem da se nisam uplašio. Samo sam to imao želju...

Na pitanje da li je heroj ili izdajnik, kaže:

- Izdaja je teška reč. Tri godine sam pokušavao da stupim u kontakt sa direktorom Zvezde i hteo da se vatim i tu izdaja ne priliči. Herojstvo možda može da se nazove to šta sam prošao i uspeo da balansiram sve. Sa te strane mislim da sam heroj - rekao je Stojković.