Autor: Informer.rs

05.03.2021.

15:11

Foto:

Sport

PARTIZANOV "KLUB 100"! Vučelić na proslavi "potkačio" Crvenu zvezdu /FOTO/VIDEO/

Među laureatima "Kluba 100" su igrači Lazar Marković, Aleksandar šćekić, Ivan Obradović, Slobodan Urošević, Aleksandar Miljković, kao i Sejduba Suma koji je treći stranac u istoriji kluba sa odigranih sto i više utakmica, uz Lamina Dijaru sa 151 i Almamija Moreiru sa 132 utakmice.

Osim Aleksandra Stanojevića, u "Klubu 100" od bivših trenera koji su vodili Partizan od raspada bivše Jugoslavije do danas su još samo Ljubiša Tumbaković, Vladimir Vermezović i Miroslav Đukić.

Svi igrači su dobili dres sa brojem 100, baš kao i Stanojević, s tim što je treneru "parnog valjka" uručena i i plaketa – retro dres iz 1966. godine sa brojem 7 koji je nosio kao igrač.

Prisutnima se obratio predsednik kluba Milorad Vučelić.

Po želji našeg šefa stručnog štaba, koji poštuje svetost igre i ne želi da utakmicu remeti bilo kakvim svečarskim prigodama, odlučili smo se da na ovaj način odamo neku vrstu priznanja. U skoro osam decenija dugoj istoriji Partizana nema mnogo igrača i trenera koji su zabeležili ovaj broj nastupa, ja vam čestitam od srca, a znam da znate kakva je to čast. Želim vam da imate još mnogo utakmica i da zabeležite nove jubeleje - poručio je Vučelić i na taj način malo i "potkačio" Crvenu zvezdu koja svojim igračima dresove uručuje na utakmicama.