Autor: Informer.rs

03.04.2021.

18:13 >> 21:00

Foto:

Sport

NOVA GOLEADA PARNOG VALJKA! Pao Metalac, Partizan osokoljen ide na megdan ZVEZDI! /VIDEO/

Fudbaleri Partizana su upisali 19 uzastopnih pobeda! Metalac je bio generalna proba pred derbi u sredu (18:00), a izabranici Aleksandra Stanojevića slavili su sa 3:0!

Strelci su bili Suma u 43. minutu sa bele tačke, Miloš Jojić nakon sjajne solo akcije u 52. minutu i Lazar Marković u 58. minutu nakon asistencije Miljkovića!

Informer

 

Trener Metalca, Žarko Lazetić je nakon meča rekao da su dobro prošli, kako je moglo da bude i čestitao je crno-belima na zasluženoj pobedi!

Aleksandar Stanojević pohvalio goste i bio je raspoložen nakon trijumfa! Rekao je da očekuje lep derbi, što se očekuje od timova koji imaju toliko uzastopnih pobeda!

PARTIZAN - METALAC 3:0 (1:0)

Stadion Partizana          Sudija: Danilo Grujić

Igra se bez prisustva publike

Strelci: Suma 43. (p), Jojić 52, L. Marković 58

Partizan: Stojković – Miljković, S. Marković, Ostojić, Obradović (od 65. Urošević) – Zdjelar (Šćekić od 61.), Jojić – Marković (od 61. Stevanović), Suma (od 65. Lazar Pavlović), Jović (od 46. Asano) – Holender.

Metalac: Puletić – Vlalukin, Rogač, Pecelj, Vasiljević – Krajišnik – Cvetković, Maksimović, Zoćević, Mlađović – Katanić.

TOK MEČA:

90. minut! Kraj! Pobeda Partizana od 3:0 i sada je na redu večiti derbI!

85. minut - Apsolutno ništa vredno pomena se ne dešava od poslednjeg gola Partizana! Očigledno da su izabrnici Aleksandra Stanojevića mislima već u 164. večitom derbiju!

77. minut - Probao je Stevanović, ali rezultat je ostao nepromenjen!

72. minut - Dosadno, dosadno... Obezbedio je Partizan trijumf i sada gledamo uspavanku! Menja i trener Metalca. Luković umesto Katanića, Milićević umesto Vasiljevića.

66.minut - U igri su Lazar Pavlović i Slobodan Urošević! Izašli su Suma i Obradović. Miran period meča... Partizan je praktično obezbedio pobedu...

60. minut - Ušli su Stevanović i Šćekić umesto Markovića i Zdjelara.

58. minut - GOL! Miljković je asistirao Lazaru Markoviću, koji u maniru iskusnog strelca matira Puletića potpuno neometan!

52. minut - GOL! Fenomenalno je oduzeo loptu Miloš Jojić, povukao je i rutinski savladao Puletića! 2:0!

51. minut - Pokušao je Suma sa levom nogom po zemlji, ali nedovoljno jako...

46.minut - Počelo je drugo poluvreme! Hoće li Partizan nastaviti sa goleadama, ili će Metalac ostati tvrd orah? Asano je zamenio Jovića...

45. minut - KRAJ PRVOG POLUVREMENA! Imao je Partizan lepe prilike, pretio je i Metalac! Ali kada nije mogao da padne gol iz igre, pao je iz penala! 

43. minut - GOL! Suma je strelac sa bele tačke! Malopre nije bi lo penala, ali sada jeste! Mlađović je pokupio Lazara Markovića u šesnaestercu! Dušan Puletić je bio blizu da odbrani, ali mu to nije pošlo za rukom!

42. minut - Lazar Marković je "požueto" a mogao je još koji igrač domaćih! Bunili su se jer nije dosuđen penal!

Informer

 

39. minut - Preti i Metalac! Jalovo, ali preti! Krajišnik je probao šut, ali Stojković budno sve propratio! 

35. minut - Prvi korner za goste, ali od svega samo gol aut!

32. minut - Lepa šansa za Partizan! Pokušao je atraktivno Holender makazicama, ali je tada samo zasmetao Joviću, koji je bio u boljoj poziciji...

31. minut - Probali su igrači Metalca, šutirao je Maksimović, ali je Stojković nije imao težak posao

27. minut - Prvi put je opasno pripretio Metalac, ali je na kraju dosuđen ofsajd!

23. minut -  Posle nekoliko opasnih napada Partizana, ušlo se u mirniji deo meča...

17. minut - Ostao je posle jednog duela da leži Obradović na zemlji, ali se na sreću ubrzo vratio u igru!

14. minut - Ponovo je pokušao Jojić da iznenadi Puletića, ali još jednom bez uspeha!

12. minut - Gol je postigao Lazar Marković, ali je poništen zbog velike greške Holendera! On je umesto da sam šutira, proigrao Markovića koji je bio u debelom ofsajdu!

Informer

Holender i Rogač u duelu

11. minut - Pokušao je Jojić da iznenadi Puletića sa velike udaljenosti iz slobodnog udarca, ali je to bio lak posao za čuvara mreže gostiju!

9. minut -  Još jedna sjajna prilika! Jojić je centrirao, Miljković je tukao glavom, ali Puletić je sjajno reagovao!  

8. minut - Sjajna šansa za Partizan! Suma i L. Marković su imali priliku da dovedu domaćina u vođstvo, ali ništa od toga!

6. minut - Mora Zdjelar da se čuva danas...ako dobije žuti, propustiće derbi!

4. minut - Pokušao je Aleksandar Miljković, ali nije bilo velike opasnosti po gol gostiju! Otišla je lopta preko prečke...

3. minut - Spor tempo na samom startu! Zatišje pred buru, ili...

2. minut - Stanojević je nervozan od samo starta! Kamermanu je oštro odbrusio da se odmakne malo od njega i ukaže malo poštovanja! 

1 minut - Meč je počeo! Metalac je mučio Partizan često. Nisu crno- beli jesenas pobedili, bilo je 1:1!Hoće li se mučiti i danas, ostaje nam da vidimo...

19.00 - Šef struke Metalca, a nekadašnji Partizana, Žarko Lazetić je rekao da je Partizan u ludačkoj formi, a Stanojević najbolji trener u Srbiji!

18:41 - Partizan je kod kuće je dobio poslednja 23 od 24 meča u svim takmičenjima! Impresivan podatak! 

18:36 - Evo ko će čekati priliku sa klupe u redovima domaćina: Popović, Banjak, Vujačić, Natho, Pavlović, Asano, Živković, Šćekić, Štulić, Urošević, Stevanović! Na gostujućoj klupi ostali su: Savić, Premović, Fićović, Grbović, Li, Kokir, Pavlović, Jokić, Lukić, Milićević, Mijailović;

18:31 - Stanojević je napravio nekoliko izmena u odnosu na poslednji meč Partizana koji je odigrao sa Bačkom! Stojković je sada na golu umesto Popovića, Ostojić je na poziciji štopera umesto Vujačića, Zdjelar umesto Šćekića, Suma umesto Natha, a Jović na mestu Lazara Markovića.

18:15 - Dobro veče i i dobrodošli na lajv blog portala Informer.rs. utakmice Partizan-Metac! Meč možete pratiti iz minuta u minut