19.04.2021.

16:02

Foto:

Sport

ZDJELAR OPREZAN PRED VOJVODINU! Nema opuštanja!

Prvotimac Partizana, Saša Zdjelar, zna da težak posao očekuje njegov tim protiv izabranika Nenada Lalatovića u Kupu Srbije.

- Vojvodina ima dobar tim, trenera koji zna kako da motiviše igrače, a posebno pred meč sa nama - rekao je fudbaler Partizana Saša Zđelar pred polufinalne Kupa Srbije sa Vojvodinom.

Informer

 



Duel crno-belih i Novosađana igra se u sredu od 19.05 sati na stadionu “Karađorđe”, a Zdelar napominje da su utakmice u Kupu uvek posebne, jer se igra na ispadanje i u kojima svaka sekunda odlučuje.

- Pred ovakve utakmice se nikada ne iskače pred rudu, niti smo mi ekipa koja je ikada davala pompezne najave. To nije naš stil ni tokom prvenstva, a ni sada. Igrali smo sa njima i u Kupu i u prvenstvu i jedina poruka je da nema opuštanja. Vrlo smo svesni ozbiljnosti meča, gostujućeg terena i spremamo se ozbiljno, kao i za svaku utakmicu - rekao je Zdjelar za klupski sajt.

U polufinalnim duelima Kupa Srbije igra se jedan meč, a drugi polufinalni par čine Crvena zvezda i Radnik iz Surdulice. Branilac trofeja je novosadska Vojvodina.