Autor: Informer.rs

05.05.2021.

18:55

Foto:

Sport

/OCENE/ANKETA/ Partizan TEK U DRUGOM POLUVREMENU SLOMIO TSC! Da li crno-beli mogu bez ASANA!?

Crno - beli su bili bez Asana koji je napustio tim iz Humske u nedelju, nezadovoljan zbog neisplaćenih zarada.

Prvo poluvreme, proteklo je bez golova, a u drugom je viđeno čak četiri.

U 53. minutu, Petković je startovao nad Uroševićem, a Srđan Jovanović je dosudio penal. Precizan je bio Natho.

Partizan je duplirao prednost u 65. minutu. Natho je sjajno pronašao Holendera, koji je izbegao ofsajd zamku i poslao loptu iza leđa golmana Filipovića.

Informer

 

Samo tri minuta kasnije, Jović je sjajno istrčao kontru i šutirao iskosa sa desne strane. Golman TSC-a je zaustavio udarac, ali je Jojić poslao loptu u praznu mrežu nakon odbitka.

Konačan rezultat je postavio Borko Duronjić u 83. minutu preciznim udarcem sa 14 metara, a lopta je prošla kroz čitavu odbranu Partizana.

OCENE:

Vladimir Stojković (6) - Imao je par lakih intervencija tokom utakmice, a savladan je u 83. minutu.

Aleksandar Miljković (6,5) - Solidna partija . Uspešno je otklanjao opasnost po desnoj strani a imao je i ofanzivne zadatke.

Svetozar Marković (6,5) - Nije imao konkretnih zadataka, ali je uspešno zaustavljao napade TSC-a i na ovoj utakmici je bio stub odbrane svoje ekipe.

Igor Vujačić (6,5) - Dobio je žuti karton u 64. minutu. Odličan je bio i u ofanzivnim i u defanzivnim zadacima. Imao je sjajnu priliku kada je šutirao glavom sa pet metara, a lopta je prošla pored leve stative.

Slobodan Urošević (7) - Odlična partija desnog beka Partizana. Nad njim je načinjen penal a i odlično je prodirao po desnoj strani.

Saša Zdjelar (6)- Korektna partija Partizanovog veziste.

Aleksandar Šćekić (6) - Dva puta je pripretio golu TSC-a, pružio je solidnu partiju na sredini terena. Zamenio ga je Smiljanjić u 78. minutu.

Informer

 

Miloš Jojić (8) - Još jedan gol Jojića čime je pokazao da se vraća u prepoznatljivu formu. Njegovi centaršutevi bili su prava opasnost po gol gostiju. Zamenio ga je Terzić u 77. minutu.

Birbas Natho (8,5) - Partizan može bez Asana, ali ne bez Natha. Postigao je novi gol i pokazao da ne može da promaši sa bele tačke. Sjajno je asistirao Filipu Holenderu kod drugog gola. Zamenio ga je Pavlović u 71. minutu.

Nemanja Jović (7,5) - Odlična partija 18 - godišnjeg igrača Partizana. Propustio je dve prilike, a nakon njegovog udarca, lopta se odbila do Jojića koji je postigao treći gol na meču. Svojim igrama se ozbiljno nametnuo treneru Aleksandru Stanojeviću. Zamenio ga je Stefanović u 70. minutu.

Filip Holender (7,5) - Odlična partija. Postigao je drugi gol, a imao je dva odlična udarca, međutim, Nenad Filipović je izašao kao pobednik.

Milan Smiljanjić - Ušao je u 78. minutu umesto Šćekića i nije imao zapaženu ulogu.

Nikola Terzić - Zabeležio je prve minute u Superligi. Pred njim je budućnost, ali nije imao priliku da se dokaže na ovom meču.

Pavlović - Zamenio je Natha u 71. minutu, ali je pred njim bilo malo vremena.

Filip Stefanović (5,5) - Uneo je svežinu u redove crno - belih, a zamenio je Jovića u 70. minutu.

Nikola Štulić - Imao je jedan šut, ali to je bilo sve od njega za ovu utakmicu.