Autor: Informer.rs

07.05.2021.

11:43

Foto:

Sport

JUVENTUS DAJE MILION ZA NAPADAČA PARTIZANA! O njemu će se TEK PRIČATI!

Partizanov klinac je oduševio Evropu!

Samed Baždar nije još ni punoletan, a fudbalski velikani se utrkuju oko njega! Prema informacijama Mozzart sporta, ponuda Juventusa iznosi 1.000.000 evra, mada izgleda da je Stara dama spremna da plati i koju stotinu hiljada više za napadača koji je tokom ove sezone prevazišao vršnjake u kadetskom rangu takmičenja! 

Informer

 

Čelnici Partizana se premišljaju. S jedne strane, novac im je potreban kako za tekuće obaveze, tako i da bi popunili prazninu u kasi (plan je bio to da učine transferom Asana), dok s druge veruju da je ponuda doskorašnjeg vladara Serije A mala u poređenju sa procenama stručnjaka o potencijalu Sameda Baždara mala.

Mišljenja su da bi ako se bude pravilno razvijao i dobio šansu u prvom timu, talentovani centarfor mogao da vredi višestruko više! Možda i pet puta više nego što sad nudi Juve.

Ipak, crno-beli nemaju mnogo vremena za čekanje... a ni novca.

Baždar je postigao je čak 36 golova na terenima Kadetske lige Srbije – čak deset više od prvog pratioca, Mirka Nikolaševića iz Crvene zvezde!

Baždar bi trebalo da se oproba na letnjim pripremama, drugi put pod komandom Aleksandra Stanojevića, pošto je zimus putovao u turski Belek i dobijao šansu na nekoliko kontrolnih utakmica. Prethodno je potpisao profesionalni ugovor, s ciljem da na crno-beloj strani Topčiderskog brda ostane do juna 2024.