Autor: Informer.rs

19.05.2021.

20:41

Foto:

Sport

PARTIZAN ZAKAZAO PRIPREME! Crno-beli dobili TRONEDELJNI odmor!

Crno-beli su juče neslavno završili učešće u Superligi Srbije porazom od Mladosti iz Lučana, a do kraja takmičarskog dela godine ostalo je još finale Kupa protiv Crvene zvezde zakazano za 25. maj. 

Iako ni aktuelna sezona nije gotova, uprava crno-belih marljivo radi na pojačanjima, ali i poboljšanju uslov za pripreme koje očekuju fudbalere Partizana pred početak naredne takmičarske godine. 

Informer

Po informacijama "Mozzart sporta" delegacija kluba iz Humske će otputovati u Antaliu kako bi proverila stanje terena, smeštajne kapacitete i sve ostale uslove neophodne za trenažni i proces oporavka. 

Do sada je bila praksa da klubovi iz Superlige u Tursku idu na zimske pripreme, Partizan se ovoga puta odlučio za nešto drugačiju praksu. Ukoliko uslovi zadovolje upravu Partizana,  ekipa Aleksandra Stanojevića će se spremati na nadmorskoj visini od 1.300 metara. 

U suprotnom, crno-beli će se zaputiti u Sloveniji, koja trenutno slovi za rezervnu opciju. Pominje se i ostanak u Srbiji i odlazak na Zlatibor i Taru, ali je to manje realna varijanta. 

Informer

Fudbaleri Partizana će posle meča sa Zvezdom na zasluženu tronedeljnu pauzu, a prvo okupljanje zakazano je za 14. jun. Pripreme će trajati pet nedelja,  jer je prva utakmica u novom ciklusu zakazana za 22. jul u okviru drugog kola kvalifikacija za novogormiranu Ligu konferencija.