Autor: Informer.rs

20.05.2021.

13:37 >> 16:38

Foto:

Sport

TRESE SE CRNO-BELA STRANA TOPČIDERSKOG BRDA! Ljubimci "grobara" PONOVO u Partizanu?

Nakon poprilično loše sezone crno-beli više ništa ne prepuštaju slučaju, stoga su spekulacije o prelaznom roku uveliko u toku, i ako ni aktuelna sezona nije završena do kraja.

Informer

Košarkaši Partizana

Maštu navijača Partizana dodatno su podgrejale izjave nekadašnjih košarkaša crno-belih, Danila Anđušića i Lea Vestermana. U intervjuima dali su svoje mišljenje o povratku u Beograd.

Sanjam da se još jednom svi okupimo, barem na jedan meč. Neka to bude humanitarna utakmica, ali da svi još jednom obučemo crno-beli dres i zaigramo kao nekada. Baš bih to voleo, a verujem i svi ostali - rekao je Vesterman za portal maxbetsport.rs

Informer

Starsportphoto

Potencijalni povratnici u Partizan, Danilo Anđušić i Leo Vesterman

O pedagoškim metodama Duška Vujoševića, samoj sezoni u Partizanu, a i o celokupnoj saradnji francuskog internacionalca sa proslavljenim trenerom još jedna je od tema koju je posebno istakao u nedavnom intervjuu.

Naravno da su titule ostale u pamćenju, osvajanje ABA lige, domaćeg prvenstva, ali posle ovoliko godina čitav proces u Partizanu je najupečatljiviji. Taj put koji smo prešli od dece do ekipe koja osvaja titulu. To je nešto neverovatno. Sećam se da smo gubili od Crvene zvezde na početku sezone ubedljivo, pa je onda Dule organizovao treninge u zoru. Koliko smo samo trenirali, ali eto na kraju smo postali šampioni i svi smo napravili odlične karijere. Pogledajte samo imena iz tog tima, svi su fantastični igrači - istakao je Vesterman.

Sa druge strane, Danilo Anđušić je neko koga navijači Partizana priželjkuju kao jedno od prvih pojačanja u letnjem prelaznom roku. Srpski reprezentativac igra sezonu života u francuskom Burgu gde je sa 19 poena u proseku ubedljivo najbolji strelac svoje ekipe, a istakao je da se u crno-belom dresu, uz dres Burga, osećao najlepše.

Svaki klub u kom sam igrao je ostavio neki trag u mojoj karijeri, i stvarno ne postoji klub u kome se nisam osećao lepo. Ali košarkaški bih izdvojio dva kluba, Partizan i Burg. Partizan je bio ostvarenje sna, a Burg je mesto gde u poslednje dve sezone pružam najbolje partije u svojoj karijeri. - naveo je Anđušić u intervjuu za telesport.rs

Neizbežno pitanje za srpskog beka bile su spekulacije o povratku u Partizan, gde je svojim odgovorom podgrejao maštu crno-bele javnosti.

-Nikad se ne zna. - završio je bek Burga.