Autor: Informer.rs

24.05.2021.

21:46

Foto:

Sport

GROBARI SU ZABRINUTI! Zdjelar otkrio kakvo je stanje s povredom pete!

Na sreći, ima dobre vesti.  Trenirao je pred utakmicu sa saigračima i biće spreman za borbu sa večitim rivalom.

- Da, sigurno da navijači znaju najbolje kako funkcionišem i koliko dajem sebe za voljeni klub. Situacija s petom je sve bolja i nadam se da će do same utakmice bol totalno da nestane i da ću da budem stopostotno spreman – kazao je za Žurnal Saša Zdjelar.

Informer

 

Iskustvo uči: ko prvi postigne gol - pobeđuje.Videćemo da li će tako biti i ovog puta. 

- Sigurno da mnogo znači kad prvi postignete pogodak, ali u ovom slučaju... Svako finale je novo dokazivanje i priča za sebe. Biće drugačije nego u prvenstvu, utakmica je mnogo većeg značaja. Nadam se da ćemo moći da ih ugrozimo iz prekida, u prethodnom meču imali smo ih dosta i mogli smo da zatresemo mrežu. Na njihovu sreću – nismo, voleo bih da sad neko od naših skakača bude uspešan.

Informer

 

Ni ovog puta neće biti navijača na derbiju. 

- Više bih voleo da igramo na našem stadionu, ali kad već nema publike... nema tu neke razlike. Svi znamo kako derbi funkcioniše sa navijačima. Moramo da se naviknemo i na prazne tribine.

Ako pobednika budu odlučivali penali...

- Pripremamo se za sve, svaki detalj je bitan u ovakvoj utakmici. Samo da pobedimo, ne dovodim u pitanje - kako. Daćemo sve od sebe da, kao i prošli put, sa Marakane donesemo pehar u našu kuću.