Autor: Informer.rs

15.06.2021.

13:04

Foto: partizan.rs

Sport

JOVIĆ POTPISAO NOVI UGOVOR I DOBIO VELIKU OBAVEZU! Sada MORAM da budem na još VEĆEM nivou!

Danas je Nemanja Jović produžio ugovor sa Partizanom do 2025. godine.

- Jović je otkrovenje ove sezone među mladim igračima. Naravno, ništa nije slučajno. Sa njim se, kao i sa svim igračima iz omladinske škole studiozno radilo, s tim što je on iskoristio svoju priliku i uzvratio poverenje treneru Stanojeviću tamo gde je potrebno, na terenu. Znate da je poslednjih godina Partizan uradio transfere igrača u velike klubove kao što su Fjorentina, Monako, Juventus i Mančester Siti i sigurni smo da će i Jović, kada za to dođe vreme, nastaviti tim putem. Partizan ima svoje bisere i svake godine neki novi zasija i dodao je:

- Toliko mi se toga izdešavalo da se ponekad zapitam da li je sve moguće? Ne zato što nisam verovao u sebe, već što je sve išlo velikom brzinom poslednjih godinu dana. Doduše, samo mi koji stalno treniramo znamo da je sve to posledica dugogodišnjeg rada i napornih treninga.

Informer

 

Odigrao je 58 minuta na Krin Kupu, ali je nažalost reprezentacija Srbije izgubila.

- Fenomenalno iskustvo! Još uvek osećam posledice vremenske razlike, ali me ujedno još nosi i adrenalin. Ovo je velika obaveza za mene. Dobiti poziv da baš ja budem taj od svih igrača, meni lično daje motivaciju, ali kao što sam rekao, imam i obavezu da sada moram da budem na još većem nivou nego ranije.

Za fudbalera Partizana se interesuju i strani klubovi, ali je uprkos ponudama odlučio da ostane u Partizanu.

- Lepo je pročitati, ali ne letim. Treba da maksimalno sazrim i dam svoj doprinos mom timu! Siguran sam da će to biti još mnogo bolje ove godine! Idu pripreme, a posle njih je, koliko god bile teške, mnogo lakše jer imamo viziju igre i dobro se spremimo.

Istakao je da je veoma zadovoljan zbog produžetka ugovora.

- Nekad protrljam oči da vidim da li budan sanjam! Hvala Bogu, sve je java, a ja obećavam da ću, uz zdravlje, podršku porodice, prijatelja i kluba, tek dati svoj doprinos!
- O ovome sam sanjao! Želim da moje ime ostane upamćeno uz velike igrače!