Autor: Informer.rs

19.06.2021.

08:52

Foto: printscreen

Sport

REŠENJE ZA PARTIZANOV NAPAD! Momak iz HAITIJA koji je POSRAMIO Milana Borjana! /VIDEO/

Ima Partizan istorijat dovođenja igrača sa svih krajeva sveta, ali crno-beli do sada nisu imali internacionalaca iz Haitija. Ipak, to bi sada moglo da se promeni pošto tim iz Humske pregovara sa Dukensom Nazonom!

Po informacijama "Sportskog žurnala" Dukens Nazon je jedna od želja uprave i trenera Aleksandra Stanojevića, a reprezentativac Haitija bi u Humsku stigao kao slobodan igrač nakon što mu je istekao ugovor sa Sent Trudenom. 

Nazon je rođen u Parizu, prošao je škole Vana, Lorijana, Roje i Lavala, kasnije je branio boje Karela Bastersa iz Indije, Vulverhemtona, Koventrija i Oldama sa Ostrva, a poslednje tri godine nastupao je za belgijski Sent Truden.

Ipak, najbolje partije u karijeri pružao je za reprezentaciju, a na 36 utakmica za karipsku zemlju postigao je 14 golova, a jedan od najkomičnijih u karijeri dao je kapitenu Crvene zvezde Milanu Borjanu i četvrtfinalu Gold kupa pre dve godine. 

Nazon se najbolje snalazi na poziciji „devetke“ što je prioritet Partizana u ovom prelaznom roku. Reč je o izuzetno zanimljivom mladiću koji je sam sebi "prišio" nadimak Princ iz svima nepoznatih razloga.