Autor: Informer.rs

22.06.2021.

19:24

Foto:

Sport

RIKARDO ŽELI DA ISPOŠTUJE REČ DATU PARTIZANU! Ali ARAPI imaju ono što crno-beli ne mogu da pruže...

Čelnici crno-belih žele da što pre završe transfer reprezentativca Zelenortskih Ostrva i šefu stručnog štaba Aleksandru Stanojeviću obezbede oslonac u ofanzivi kakav nije imao u prethodnoj sezoni!

Pregovori sa Rikardom su završeni. Prema saznanjima Mozzart Sporta, 29-godišnji špic pristao je da se vrati u Humsku, ali time je okončan samo lakši deo posla!

Pregovori sa klubom iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, još traju i to je jedini detalj koji nedostaje da se, posle štopera Siniše Saničanina i veziste Danila Pantića, treće pojačanje pojavi u Humskoj ovog leta!

Informer

 

Imaju Arapi bolju ponudu od Partizanove. I to iz Saudijske Arabije, jednog tamošnjeg prvoligaškog kluba, platežno moćnijeg u poređenju sa crno-belima. Leta 2019. dali 3.000.000 evra samo da dođe! Rikardo je dao reč da ga u ovom trenutku karijere zanima isključivo Partizan. On želi da sa 29 godinapruži još evropskom fudbalu! 

Rikardo bi kod Aleksandra Stanojevića imao zagarantovanu minutažu! On je u prvom mandatu na 36 od 37 utakmica Supelige, postigao 20 golova, četiri dodao u kvalifikacijama za Ligu Evrope, a dva u Kupu Srbije!

Informer

 

- Ne smemo da pogrešimo sa napadačem. Biće neko ko je proveren. Da nam bar jedan centarfor da sigurnost, da se ne kockamo - na osnovu reči trenera Stanojevića skiciran je profil Rikarda kao novog-starog fudbalera Parnog valjka.