Autor: Informer.rs

26.06.2021.

19:48

Foto:

Sport

PARTIZAN RAZOČARAO, JOVIĆ ODUŠEVIO! Crno-beli izbegli DEBAKL u Sloveniji!

Kako je delovalo posle prvih 45 minuta, Aleksandar Stanojević i svi u Partizanu mogu da budu zadovoljni konačnim rezultatom posle prve utakmice na pripremama u Sloveniji. 

Mura je posle prvog poluvremena imala prednost od 2:0 i činilo se da crno-belima preti debakl nakon golova Bobičaneca i Horvata, ali je Partizan uspeo da se vrati u drugom delu igre i izvuče makar nerešeno. 

Informer

Prvibitno je Nemanja Jović u 60. minutu smanjio prednost rivala, da bi na pet minuta pre kraja štoper Mure poklonio loptu Nathu, a Izraelac je uposlio Jovića koji postavlja konačnih 2:2!

Za Partizan su u prvom poluvremenu igrali Popović, Miljković, Vujačić, Saničanin, Obradović, Šćekić, Jojić, Pavlović, Pantić, Lutovac i Štulić. Umesto Obradovića, koji je dobio nezgodan udarac u koleno, u finišu prvog dela šansu je dobio Urošević.

Informer

Stanojević je u drugom poluvremenu šansu dao golmanu Stevanoviću, Živkoviću, Ostojiću, Zdjelaru, Joviću i Baždaru, a jos su igrali i Natho, Smiljanić, kao i mladi Matija Đorđević i Nikola Terzić.
Crno-beli ce u Sloveniji odigrati još tri utakmice, protiv Kopra, Krakovije i Rostova.

Uskoro opširnije...