Autor: Informer.rs

30.06.2021.

21:04

Foto: fkpartizan.rs

Sport

PARTIZAN PREDSTAVIO NOVOG BISERA I UPISAO PRVU POBEDU! Nakon JOVIĆA, u SLOVENIJI zablistao i NAPADAČ! /VIDEO/

Pokazao je Partizan poslednjih godina da ima prave bisere u omladinskoj školi, nakon Filipa Stevanovića prošle godine je "eksplodirao" i Nemanja Jović, a krilni fudbaler je to pokazao i u prvoj proveri u Sloveniji, ali jasno je da će crno-beli i ove sezone iznedriti novog igrača za budućnost! 

Partizan je savladao Kopar sa 3:0, ali dobra igra crno-belih pala je u drugi plan zbog perfektne partije Marka Milovanovića koji je postigao dva gola u trijumfu svog tima. 

Momak rođen 2003. godine na najbolji mogući način predstavio se Aleksandru Stanojeviću i to baš danas kada se Rikardo Gomeš vratio u svoj klub. Posebno je impresivno što je Milovanović proveo na terenu samo pola sata – baš kao Samed Baždar pre, a Nikola Štulić posle njega – i za to vreme s obe ruke zgrabio šansu trenera Stanojevića.

PARTIZAN (4-2-3-1): Stevanović (od 46. Popović) – Živković (od 60. Miljković), Vujačić (od 46. Ostojić), Saničanin (od 60. Đorđević), Urošević (od 60. Brežančić) – Šćekić (od 46. Jojić), Zdjelar (od 60. Smiljanić) – Terzić (od 46. Marković), Natho (od 21. Pavlović), Jović (od 60. Pantić) – Baždar (od 46. Milovanović, od 60. Štulić).