Autor: Informer.rs

02.07.2021.

11:05

Foto: informer.rs

Sport

(FOTO) EKSKLUZIVNO! Željko Obradović i Dule Vujošević za istim stolom - grobari u transu! Kuju planove kako Partizan da vrate u Evroligu!

Obradović je na promociji poručio da mu je cilj crno-bele da vrati u elitno takmičenje - Evroligu. Odmah je zasukao rukave. 

Petorica igrača koji su u prošloj sezoni nosili crno-beli dres, nastaviće karijere u drugim klubovima, a uskoro treba očekivati pojačanja.

Možda prvo u stručnom štabu. Željko Obradović je uhvaćen na sastanku sa Duletom Vujoševićem. Dve legende Partizana za istim stolom - niko nije srećniji od "grobara". Ko zna, možda su planirali kako zajedno crno-bele da vrate u elitu.

Informer

informer.rs

 

Vujošević je završio saradnju sa rumunskim Klužom. Nakon dve godine saradnje dve strane se nisu dogovorile o produžetku saradnje.

Možda je ovo znak da se vraća u redove crno-belih.

Informer

 

Od ranije je poznato da nekadašnjeg prvaka Evrope napuštaju Ognjen Jaramaz i Erik Mika, a u četvrtak je klub potvrdio da ugovor neće biti produžen sa Nikolom Jankovićem i Džošom Perkinsom, a sporazumni raskid saradnje postignut je sa Rašonom Tomasom.

Bonus video