Autor: Informer.rs

06.07.2021.

21:29

Foto:

Sport

PARTIZAN RASPALIO MAŠTU GROBARA! Đurđević dobio CRNO-BELI dres! /FOTO/

Fudbaleri Partizana nalaze se na pripremama za narednu sezonu, a Uroš Đurđević je iskoristio slobodno vreme i došao u posetu svom bivšem klubu. 

Iza Đurđevića je izvanredna sezona u Sportingu iz Hihona i tokom posete dobio je dres Partizana sa brojem "32" koji je evocirao mnogo lepih uspomena na sezonu 2016/17 kada je sa saigračem Leonardom podelio titulu najboljeg strelca Superlige sa po 24 gola.

- Posle četiri godine, uspeo sam da tokom letnje pauze iskoristim trenutak i dođem u Humsku na kafu. Došao sam u društvu oca Zorana i agenta Darka Ristića. Generalni direktor Miloš Vazura nas je srdačno dočekao i tom prilikom uručio mi dres Partizana. Više od sat vremena proveli smo u ugodnom razgovoru i evocirali uspomene iz nestvarne sezone 2016/17, inače, moje najuspešnije godine u dosadašnjoj karijeri. Iskreno se nadam da će vrlo brzo Partizan biti onaj stari - rekao je bivši napadač Partizana. 

Generalni direktor Partizana Miloš Vazura nije krio zadovoljstvo zbog posete sjajnog golgetera.

- Uroš je mnogo dao Partizanu, kao deo generacije koja je osvojila duplu krunu i sezoni koja mu je, zahvaljujući njegovom umeću, otvorila dalji fudbalski put. To je generacija koja je donela mnogo radosti svim navijačima i uvek je lepo evocirati uspomene - izjavio je Vazura.