Autor: Informer.rs

09.07.2021.

19:02

Foto:

Sport

NAPAD NA TROFEJE JE OBAVEZA PARTIZANA! Bek CRNO-BELIH oduševljen zbog saradnje sa OBRADOVIĆEM!

Dolazak Željka Obradovića, ali i četiri bombastična pojačanja u vidu Kevina Pantera, Zeka Ledeja, Rodionsa Kuruksa i Alekse Avramovića pokazali su najviše ambicije Partizana.

Ipak, jedan od mlađih u ekipi Uroš Trifunović ističe da crno-beli uvek idu na trofej jer je to dužnost prema klubu. 

Informer

- Partizanova dužnost je da napada trofeje u svakom takmičenju. O Željku ne treba trošiti reči. Znamo šta nam donosi. Imaće svako od nas priliku da napreduje. To je jedan veliki dobitak za sve nas. Idemo na sam vrh takmičenja - rekao je Trifunović za Sportklub. 

Partizan je smešten u grupu A kao i Andora, Lokomotiva, Huventud, Lijetkabelis, Trento, Metropolitan, Turk Telekom, Hamburg i Vroclav.

- Dobra je grupa, nema teških putovanja osim Lokomotive. Ima ekipa koje će se boriti da odu do kraja i onih kojima je verovatno cilj samo da obezbede prolaz u narednu fazu - istakao je Trifunović.

Informer

Promenjen je i sam format takmičenja, te će Partizan odigrati sigurnih 18 utakmica u Evroligi. 

- Zanimljiv je novi format, ima više utakmica u regularnom delu. Svaka utakmica u drugoj fazi biće mnogo zahtevnija, nego u onom klasičnom sistemu kada se igralo i kod kuće i na strani. Timovi će se boriti za što bolje mesto u grupi. Biće zanimljivije nego prošle godine - podvukao je Uroš Trifunović.