Autor: Informer.rs

23.07.2021.

00:26

Foto: Starsportphoto©

Sport

MARKEC JE IZVANREDAN! Stanojević NE ZAMERA Joviću "ZALAMANJE"!

Crno-beli su bili bolji rival tokom svih 90 minuta, ali to nije bilo dovoljno za ubedljiviju pobedu, a promašene šanse ekipi je "zamerio" i trener Aleksandar Stanojević. 

Informer

- Možemo biti zadovoljni pobedom, što je izuzetno važno za nas, ali nismo iskoristili šanse. Ne pamtim kada smo ih stvorili više u evropskoj utakmici i zaslužili smo još neki gol. Nadam se da ćemo u revanšu to uspeti. Igračima čestitam, bili su maksimalno koncentrisani, samo nam je falila bolja završnica za još neki gol. Imali smo previše gol-šansi koje smo propustili - rekao je Aleksandar Stanojević na konferenciji za medije, sa čim se složio i Siniša Saničanin. 

Nema dileme da je Partizan kvalitetniji od slovačkog predstavnika, ali gol razlike ne dozvoljava opuštanje uoči revanša.

- Pokazali smo da smo bolji. Dali smo sve od sebe, imali smo ogroman broj stopostotnih šansi. Žao mi je što nismo postigli još golova, uz svo poštovanje protivnika - zaslužili smo. Da li ćemo proći? Verujem da hoćemo. Biće teška utakmica, ali daćemo sve od sebe. Sigurno da će oni biti agresivniji u revanšu. Igraju pred svojim navijačima, jednim golom bi anulirali prednost. Imaju svoj sistem 3-5-2 i neće ga menjati, ali i mi ćemo nadam se stvoriti ovoliko šansi i biti koncentrisaniji u završnici nego večeras - dodao je streateg crno-belih. 

Informer

Večeras je Lazar Marković najavio povratak u fenomenalnu formu, a uz njega Nemanja Jović zadavao je najviše muka SLovacima. 

- Lazar je bio izvanredan, nastavio je dobar niz iz pripremnog perioda. Jović je isto bio izvanredan, žao mi je što je zalomio, ali on je mlad dečko, veliki talenat i generalno mu ne zameram, neću da ga sputavam - ističe Stanojević.