Autor: Informer.rs

31.07.2021.

18:31

Foto: Starsportphoto

Sport

PARTIZAN NACILJAO VELIKO POJAČANJE! Stanojević POTVRDIO interesovanje za AJAKSOVOG "đaka"!

Crno-beli su u seriji od četiri pobede, bez primljenog gola, a poslednjih dana se šuška o potencijalnim pojačanjima iz Holandije. Konkretno, Partizan je poslao zvaničnu ponudu za Kvinsija Meniga iz Tventea (prošao omladinsku školu Ajaksa), ali je prva odbijena. 

Informer

- Poslali smo ponude na dva različita mesta. Nije samo Menig. Imamo interesovanja, radimo na tome. Tražimo profile igrača sposbnih da pokriju oba krila i mesto u centrali napada. Videćemo hoće li se realizovati. Ne možemo da zavisimo samo od jednog fudbalera. Govorim odavno da nam je potreban napadač koji može da igra po boku - rekao je Aleksandar Stanojević. 

Trener Partizana otkriva da Partizan traži pojačanja, ali ne po svaku cenu. 

- Zapinje nam i sutra za Voždovac, kasnije i gostovanje Novom Pazaru. Nije samo Soči. Svaka utakmica je eliminaciona. Bitno mi je da imamo što više rešenja. I taj drugi igrač je za Zapada Evrope. To su ti profili. Nije ništa blizu, a ni daleko. Voleo bih da agažujemo jednog, ali nismo opterećeni nijednog trenutka. Ako dođe super, ako ne... Sa Rikardom Gomešm smo se zatvorili po pozicijama, a valjalo bi nam još - otkriva šef struke crno-belih. 

Informer

Tokom dana Partizan je saznao rivale u potencijalnom četvrtom kolu kvalifikacija, a Stanojević bio je polovično zadovoljan ishodom "seče".

- Ima i jačih parova od Trabzon – Molde. Tu su Turci, Austrijanci... Neću da pričam o žrebu. Jedina sreća u koju verujem kad je fudbal u pitanju je – žreb. Sve ostalo nema veze sa naklonsti Fortune - podvukao je on.