Autor: Informer.rs

04.08.2021.

09:41

Foto: Starsportphoto©

Sport

SUMA PRECRTAN U PARTIZANU!? Crno-beli OTPUTOVALI u Rusiju!

Pomalo bajkovito deluje početak sezone za Partizan. Četa Aleksandra Stanojevića melje protivnike kao od šale na startu nove takmičarske godine, ali će im dvomeč sa Sočijem biti najozbiljniji test do sada!

Informer

U nedelju uveče crno-beli su razbili Voždovac sa 4:0, a meč protiv Zmajeva nametnuo je Stanojeviću nove ideje pred duel sa ruskim timom, te se tako Aleksandru Šćekiću smeši povratak u startu postavu, dok će Miloš Jojić vrebati šansu sa klupe. 

Crnogorac je poznat kao mnogo bolji defanzivac od Jojića, a Stanojeviću će biti potreban neko ko će tokom čitavog meča "juriti" Kristijana Nobou i zaustavljati njegove kreacije koje bi ugrozile gol Partizana. 

Crno-bela ekspedicija krenula je put Sočija, a na spisku putnika nema Aleksandra Miljkovića, Ivana Obradovića i Nemanje Jovića zbog povrede, novi golman Milan Lukač nije registrovan, dok na Sejdubu Sumu struka ne računa. 

Informer

Golmani: Aleksandar Popović , Nemanja Stevanović, Đorđe Mihajlović;

Defanzivci: Marko Živković, Aleksandar Lutovac, Igor Vujačić, Siniša Saničanin, Bojan Ostojić, Slobodan Urošević, Rajko Brežančić;

Vezisti: Saša Zdjelar, Miloš Jojić, Aleksandar Šćekić, Milan Smiljanić, Lazar Pavlović, Aleksa Terzić, Lazar Pavlović, Bibars Natho, Danilo Pantić;

Napadači: Rikardo Gomeš, Filip Holender, Marko Milovanović i Samed Baždar.