Autor: Informer.rs

15.08.2021.

07:42

Foto: Starsportphoto

Sport

NAVIJAČI SANTA KLARE PECNULI KAPITENA PARTIZANA! Šta li će Marković reći na OVO? /FOTO/

Po tamošnjem lokalnom vremenu, biće to idealan termin za od 20.30, a revanš se igra 26. avgusta od 21.00!

Crno-beli će zbog meča sa portugalskim timom ovog vikenda pauzirati u Superligi, dok će njihov rival ipak igrati sa Moreirenseom, koji nije uslišio molbu za odlaganje susreta u portugalskom šampionatu!

Informer

 

Tim povodom juče se i oglasio Partizanov protivnik, koji nije mogao da veruje kako klub iz njegove zemlje nije imao razumevanja! 

Nema sumnje da je od svih igrača crno-belih najpoznatiji tamošnjoj javnosti Lazar Marković, kapiten beogradskog tima,  koji je u dva navrata nastupao u portugalskom prvenstvu!

Marković je igrao u dresu Benfike u sezoni 2013/14, a onda i u dresu Sportinga na pozajmici iz Liverpula u sezoni 2016/17, pa ga portugalska javnost i te kako dobro zna! 

U Santa Klari su rešili našale sa Markovićem  koji je pravi vođa tima, i definitivno jedan od najzaslužnijih za dobre igre partizana! Nedavno je dao gol protiv Dunajske Strede u Beogradu u prvom meču kvalifikacija za treće po kvalitetu evropsko takmičenje.

Zanimljivo je da se na Instagram profilu navijača Santa Klare pojavila  fotografija popularnog Markeca sa zabrinutim izrazom lica i šaljivom porukom! Pristalice ovog kluba htele su da aludiraju na još jedan povratak Markeca u njihovu zemlju.

- - J...te, opet idem u Portugal - stajalo je na slici.