16.08.2021.

14:51

Foto: printscreen

Sport

PANTER STIGAO U BEOGRAD PA SE IZNENADIO! Treninzi tri i po sata?! /VIDEO/

Panter, nekadašnji košarkaš Crvene zvezde, za klupsku televiziju istakao je da je dobar osećaj vratiti se u Beograd.

- Video sam meni poznate stvari. Znam dovoljno o svemu, ali želim da naučim još više. Srećan sam i jedva čekam da počnem da radim- rekao je Panter.

Kada je čuo da najtrofejniji trener Evrolige Željko Obradović drži treninge nekada više i od tri sata, bio je vidno iznenađen.

Podsetimo, kada je reč o Kevinu Panteru, Italijani su javili da je tim iz Milana hteo da ga zadrži i da mu je davao povišicu, ali da je on odabrao Partizan! Navode da je Partizan dao više novca nego što je Olimpija planirala!

Podsetimo, Kevin Panter je nedavno potpisao milionski ugovor sa ekipom Partizana. Amerikanac je u Crvenoj zvezdi zarađivao 30.000 na mesečnom nivou.

-  Panter je iz Olimpijakosa prešao u Zvezdu bez obeštećenja. Mesečna plata mu je bila 30.000 dolara. Ugovor na 6 meseci, pritom zadnje dve rate nisu plaćene, jer je sezona bila prekinuta zbog korone pa se isplaćivalo 80 odsto. To su pare za koje je čovek igrao u Zvezdi, sada se afiormisao, ne pada mi na pamet da ulazim o bilo kakve priče sa kamionima i avioninma. To bi bilo opravdanja, ali davati ogromne cifre, pa mi nismo CSKA - poručio je Nebojša Čović!